Parti binasına bir ayda 3. kumar operasyonu

Parti binasına bir ayda 3. kumar operasyonu
Geleceğin Türkiye Partisi Mersin İl Başkanlığına düzenlenen son operasyonda kumar oynadığı tespit edilen 100 kişiye 21 bin 900 lira idari para cezası verildi- Aynı yere bu yıl düzenlenen 3 operasyonda toplam 306 kişiye 67 bin 14 lira para cezası uygulandı

MERSİN (AA) - Geleceğin Türkiye Partisi Mersin İl Başkanlığına son bir ayda düzenlenen 3. operasyonda kumar oynadıkları belirlenen 100 kişiye 21 bin 900 lira idari para cezası uygulandı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, merkez Akdeniz ilçesindeki il başkanlığı binasında kumar oynatıldığı bilgisine ulaştı.

Parti binasına düzenlenen operasyonda, kumar oynadığı belirlenen 100 kişiye 21 bin 900 lira idari para cezası verildi.

Binadaki aramada, birer kamera, projeksiyon cihazı, ses kayıt cihazı ve tombala üfleme cihazı, üzerinde rakamlar bulunan 6 tombala çekiliş topu, üzerinde rakamlar yazılı renkli 11 tombala çekiliş kartı, ahşaptan yapılmış ve üzerinde 1'den 90'a kadar rakamlar bulunan tombala çekiliş kutusu ile çeşitli renklerde plastikten yapılmış tombala kapama pulu ele geçirildi.

İl Başkanı G.G. ile başkan yardımcıları Ö.Ö. ve Ş.Ş. hakkında "Kumar oynanması için yer ve imkan sağlamak" suçundan işlem yapıldı.

Parti binasına 18 Ocak'ta düzenlenen ilk operasyonda 107 kişiye 23 bin 433 lira, 3 Şubat'ta da 99 kişiye 21 bin 681 lira idari para cezası uygulanmıştı.

Bir ay içinde aynı yere düzenlenen 3 operasyonda toplam 306 kişiye 67 bin 14 lira para cezası verilmiş oldu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.