Pekyatırmacı: Gece gündüz demeden çalışacağız

Pekyatırmacı: Gece gündüz demeden çalışacağız
Pekyatırmacı, "Konya’da bu zamana kadar aldığımız neticelerin çok üstünde bir oy oranıyla AK Parti olarak bu seçimde zafer kazanacağımıza inanıyorum." dedi

​​​​​​Konya'da merkez ve ilçe belediye başkanlarının belli olmasının ardından teşkilat çalışmaları da hız kazanmaya başladı. Konya'nın en büyük merkez ilçesi olan Selçuklu'da 31 Mart seçimleri için saha  hazırlıkları sürüyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Ak Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti.  Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği ve 31 Mart Yerel Seçim süreciyle ilgili değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer ve Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı'nın yanı sıra ilçe yönetimi, ilçe kadın ve gençlik kollarının yanı sıra belediye meclis üyeleri de yer aldı.

Özer, "Selçuklu'da en iyi neticeyi almak istiyoruz"  

Konya'nın 31 ilçesinde adayların belli olması ile birlikte seçim sürecinin de fiili olarak başladığını ifade eden Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, "Selçuklu, geleneği olan bir teşkilat. En önemli özelliğimiz ana kademesi, gençlik  kolları, kadın kolları, mahalle başkanları ve meclis üyeleri ile birlik ve beraberlik içerisinde, tek bir ses halinde uyumlu bir teşkilat olabilmemiz. İnşallah bu bilgi, birikim, uyum ve tecrübemizi daha ileriye taşıyarak hep birlikte İl Yönetimimiz, Milletvekillerimiz, Genel Başkan Yardımcımızla birlikte Konya'ya yakışır bir şekilde neticelendirmeyi arzu ediyoruz" dedi. 

ilce_teskilati_istisare_toplantisi-(1).jpg

Usta," Selçuklu yeni başarılara imza atacak"

AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta Konya’da ilçe adaylarının da açıklanmasından ve düzenlenen törenle tanıtılmasından sonra yerel seçim çalışmalarının startının verildiğine vurgu yaparak: “ Aday tanıtımımızdan önce de saha çalışmalarımız devam ediyordu. Ancak şimdi tam olarak seçim heyecanı ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Selçuklu Konya’nın en büyük merkez ilçesi ve nüfusu da yoğun. Önümüzde de zorlu bir süreç var. Bu zorlu sürecin üstesinden gelmekte teşkilatlarımızın emeğinin, çabasının çok önemli olduğunun farkındayız. Bugüne kadar çok kısa sürede birlikte çok yoğun çalıştığımızı için bir birimizi çok iyi tanıdığımızı düşünüyorum. Buradaki herkesin her kapıyı çalıp herkese dokunalım derdinin olduğunu biliyorum. Bunları anlatmaya bile gerek yok ama ara ara birbirimize güç vermek, destek vermek önemli. Pek çok aday adayımız oldu burada bir kişinin seçilmiş olması diğerlerinin değerini azaltmaz. Selçuklu’da da Ahmet Pekyatırmacı başkanımızın seçim sonrasında seçilmiş bir başkan olarak mütevazi kişiliğiyle 5 yılı başarıyla ve çalışma aşkıyla tamamlayacağından eminiz” şeklinde konuştu.

Pekyatırmacı “Gece gündüz demeden çalışacağız"

Belediye Başkanlığı görevinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kendisine tevdi edilmesinden sonra yoğun bir şekilde çalışmalara başladıklarını ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı: “Görevin bize tevdi edilmesinin ardından 24 Haziran Genel Seçimleri için hep birlikte zorlu ve  yoğun bir temponun içine girdik. 24 Haziran seçimleri bizim için önemliydi çok şükür orada Sayın Cumhurbaşkanımız yüzde 52 buçuk oy oranıyla seçildi. Hükümet kuruldu ve mecliste de Cumhur ittifakı kapsamında uyumlu bir çalışma devam ediyor. Şu an gündemimizde yerel seçim süreci var.  24 Haziran seçim sürecinde biz aynı zamanda yerel seçim için de çalışmalarımızı başlatmış olduk. Seçimlerden sonra da teşkilatımızla beraber yarın sanki seçim olacakmış gibi çalışmalarımıza devam ettik. Yerel seçim için de çok da zaman kalmadı aslında.Ama elhamdülillah kendimize güveniyoruz. Hem belediye olarak hem teşkilat olarak hem de vekillerimizin desteğiyle sahadayız. Çalışmalarımız ortada ve bundan sonra da inşallah çok daha hızlı bir şekilde gece gündüz demeden birlikte çalışacağız. Ben inşallah Konya’da bu zamana kadar aldığımız neticelerin çok üstünde bir oy oranıyla AK Parti olarak bu seçimde zafer kazanacağımıza inanıyorum. Bu başarıyı hep birlikte sağlayacağız. 31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra da inşallah kesintisiz bir beş yıllık dönemde en hayırlı en güzel hizmetleri hep birlikte yapmak bize nasip olacak diye niyaz ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.