PEKYATIRMACI’DAN SADAM’A ZİYARET

PEKYATIRMACI’DAN SADAM’A ZİYARET
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer Selçuklu Akademik Düşünce ve Araştırma Merkezi (SADAM)’ne ziyarette bulundu.

Sohbetlerine katılımlarından ötürü Başkan Pekyatırmacı’ya teşekkür eden SADAM Başkanı Prof. Dr. Murat Ertekin, çalışmalar hakkında bilgi vererek, “İlim adamları proje üretme ve hayırlı olanı söyleme hususunda mükelleftir. Biz, ülkemize ve şehrimize bu anlamda katkı sağlayabilmenin derdindeyiz” dedi.

İlmin ve tecrübenin zekat olduğuna dikkat çeken ve SADAM’ı da bu bağlamda değerlendirdiğini ifade eden Pekyatırmacı ise, “Belediyecilik hizmetleri anlamında yaptığımız hizmetlerin çoğu, yol, bina gibi fiziki yatırımlar olup, bu çalışmaların akademik, psikolojik ve pedagojik boyutunu da değerlendirerek, insanlarımız için ahlaki, kültürel bir faydayı sağlamamız gerekiyor. Selçuklu Belediyesi olarak yaptığımız SEDEP, SOBE gibi projelerde yakaladığımız başarıyı belediye ve akademisyenler arasında kurduğumuz birliktelik ile sağladık. Konya her alanda olduğu gibi sivil toplum çalışmalarında da öncü bir şehir. SADAM’ın da akademik boyutuyla bu öncülüğe yüksek bir değer katacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.