Pendik'teki Çifte Cinayet

Pendik'teki Çifte Cinayet
Cezaevi önünde 2 kişinin öldürüldüğü olayla ilgili gözaltına alınan zanlı adliyeye sevk edildi

İSTANBUL (AA) - Pendik'te cezaevi önünde 2 kişinin öldürüldüğü olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, 5 Aralık'ta, Orhan Aydın'ı öldürdüğü gerekçesiyle bir süredir tutuklu bulunan Kemal Aydın, Kartal Cezaevi'nden tahliye edildi.

Kemal Aydın, cezaevi önünde taksiye binmeye çalıştığı sırada Orhan Aydın'ın oğlu Abdülalim Aydın'ın silahlı saldırısına uğradı.

Bu sırada cezaevi önündeki taksi durağında çalışan Hakan E de aralarında husumet bulunan kişilerin kendisine silahlı saldırı düzenlediğini zannederek Abdulalim Aydın'a ateş açtı.

Ağır yaralanan Kemal Aydın ile Abdulalim Aydın, kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti.

Asayiş Şube Müdürülüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin olayla ilgili başlattığı çalışmada, Abdülalim Aydın'ı, Kemal Aydın'ı öldürmeye azmettirdikleri iddiasıyla gözaltına alınan Ercan A ve ağabeyi Çetin A, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Polis, Abdulalim Aydın'ı, husumetlisi olduğunu zannederek öldüren taksi şoförü Hakan E'yi de Şişli'deki adresinde yakaladı.

Şüpheli Hakan E'nin, emniyetteki sorgusunda, Kemal Aydın ve Abdülalim Aydın'ı tanımadığını, husumetli olduğu kişilerin kendisini öldürmek için geldiğini zannederek ateş açtığını söylediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.