PENTEX Fuarı açılıyor

PENTEX Fuarı açılıyor
5 gün sürecek ve 135 firmanın yer alacağı fuarı 20 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Sanayi Odası (GSO) destekleriyle, Akort Fuarcılık tarafından düzenlenen "5. Penye, Tekstil ve Teknolojileri Fuarı" (PENTEX), 17 Şubat Çarşamba günü Ortadoğu Fuar Merkezi’nde düzenlenecek törenle açılacak.

GSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, başta Gaziantepli firmalar olmak üzere, Adana, Aksaray, Batman, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Hatay, İstanbul, Kahramanmaraş, Kayseri, Konya, Malatya ve Mersin'den firmaların stant açacağı fuar, beş gün ziyaret edilebilecek.

Penye ve konfeksiyon ürünleri, kumaş, dikiş makinaları, konfeksiyon yan sanayi ve aksesuarları, etiketleme ve desen baskı sistemleri, katlama ve paketleme makineleri, temizleme makineleri, kalite kontrol ve metraj ölçüm makineleri gibi tekstile dair bir çok ürünün bulunabileceği fuarı, Türkiye'nin her noktasından profesyonel ziyaretçilerin yanı sıra Suriye, Irak, Lübnan, Birleşik Arap emirlikleri, Kuzey Afrika ve Türk Cumhuriyetlerinden 20 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

GSO tarafından Etiyopya'dan sektörel alım heyeti programının da gerçekleştirileceği fuarda, 135 firma ürünlerini sergileyecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.