Pep Guardiola'ya City kancası!

Pep Guardiola'ya City kancası!
Şampiyonlar Ligi'nde istediği sonuçları bir türlü alamayan Manchester City'nin, Bayern Münih'in teknik direktörü Pep Guardiola'ya teklif götürmeye hazırlandığı iddia edildi.

İngiliz Daily Mirror gazetesi, mavi-beyazlıların daha önce ret cevabı aldığı Bayern Münih Teknik Direktörü Pep Guardiola'nın kapısını bir kez daha çalacağını öne sürdü. Gazete, Manchester City'de futbolun patronları olan Txiki Begiristain ve Ferran Soriano'nun Barcelona'da birlikte çalıştıkları Guardiola'nın ikna olmasında önemli rol oynayacaklarını kaydetti.

Daily Mirror, City'nin Şeyh Mansur'un Şampiyonlar Ligi'nde başarı istediğini ve bunu gerçekleştirecek tek ismin Guardiola olduğuna inandığını kaydetti. Ntvspor'un haberine göre, Guardiola'nın teklifi reddetmesi durumunda City'de teknik direktörlük için 5 aday daha var. Bunlar Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, Borussia Dortmund'u çalıştıran Jürgen Klopp, Ajax'ın başında olan Frank De Boer, sezon başında Southampton'ın başına geçen Ronald Koeman ve City'nin altyapı hocası olan eski oyuncusu Patrick Vieira.

Gazetenin "City'nin başına kim geçsin?" anketinde Diego Simeone yüzde 35, Jürgen Klopp yüzde 28, Patrick Vieira ise yüzde 24 oy aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.