Pitbull dehşeti! "Kafasını koparabilirdi..."

Pitbull dehşeti!  "Kafasını koparabilirdi..."
İzmir’in Çiğli ilçesinde bir arkadaşına giden 10 yaşındaki Berke Erdağ, dar sokakta karşısına çıkan köpeği görünce büyük korku yaşadı.

 Havlama sesiyle kaçmaya başlayan Berke, kendisini kovalayan köpeğin saldırısına uğradı. Çığlıkları duyan mahalle sakinleri, demir Çubuk ve tahta parçalarla köpeğe vurarak, küçük çocuğu güçlükle kurtardı. Kolunda ve bacağında derin yaralar oluşan Berke, Hastaneye kaldırıldı.


‘Kafası kopabilirdi’
İhbar üzerine gelen polis ekipleri, köpeğin sahibi olduğu iddia edilen F.A.’yı ifadesi için polis merkezine götürdü. Boynunda tasması ve künyesi olan köpek, belediye ekipleri tarafından hayvan barınağına götürüldü. Köpeğin, kuduz testi için İzmir Veteriner Kontrol Araştırma Enstitüsü’ne gönderileceği öğrenildi.
Olayı duyarak Karşıyaka Devlet Hastanesi’ne koşan Berke Erdağ’ın babası Sedat ve annesi İrem Erdağ ile yakınları hastane önünde büyük üzüntü yaşadı.
Baba Sedat Erdağ, “Başıboş köpekleri ortaya atmışlar çoluk çocuğu parçalıyor. Boynuna saldırıp kafasını da koparabilirdi” dedi. Erdağ, daha sonra polis merkezine giderek köpeğin sahibi olduğu iddia  edilen F.A,’dan şikâyetçi oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.