Polis memuru kansere yenildi

Polis memuru kansere yenildi
Kocaeli Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru bir süredir tedavi gördüğü akciğer kanseri nedeniyle yaşamını yitirdi

Kocaeli Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru bir süredir tedavi gördüğü akciğer kanseri nedeniyle yaşamını yitirdi.

İzmit Saraybahçe Polis Merkezi Amirliğinde uzun yıllardır görev yapan polis memuru Mahmut Kotan (47), akciğer kanseri nedeniyle yaklaşık bir aydır tedavi gördüğü Derince Eğitim Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti.

İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Saraybahçe Polis Merkezi Amirliğinde görev yapan polis memuru Nebiye Kotan ile evli ve 2 çocuk babası olan Mahmut Kotan’a, 3 ay önce gittiği hastanede akciğer kanseri teşhisi konulmuştu. Kotan’ın acı haberi Kocaeli Emniyetinde görev yaptığı meslektaşları tarafından üzüntüyle karşılandı.

Polis memuru Mahmut Kotan’ın cenazesi İzmit Fevziye Camisi'ne getirildi. Burada ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına, Kotan'ın yakınları ile Kocaeli Emniyet Müdürü Levent Yarımel, İzmit İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Karakaş, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, çok sayıda meslektaşı ve vatandaşlar katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından Kotan’ın Türk Bayrağına sarılı tabutu meslektaşları tarafından cenaze aracına konuldu. Kotan’ın cenazesi Kent Mezarlığında toprağa verildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.