Polisten öğrencinin mektubuna hediyeli yanıt

Polisten öğrencinin mektubuna hediyeli yanıt
Şırnak'ta terörle mücadele eden polis memuru, kendisine Kütahya'dan mektup yazan 10 yaşındaki Kaçmaz'a hem cevap hem oyuncak maymun gönderdi - Polis memurunun mektubu, öğrenciler arasında duygulu anların yaşanmasına neden oldu

KÜTAHYA (AA) - Kütahya'nın Domaniç ilçesinde terörle mücadele eden polis memurlarına moral mektubu gönderen öğrencilerden 10 yaşındaki Fatma Nehir Kaçmaz'a, Şırnak'ın İdil ilçesinde görev yapan bir polis memurundan hem cevap hem hediye geldi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün yaklaşık bir ay önce başlattığı kampanya kapsamında, öğrencilerin yazdığı mektuplar ile velilerin hazırladığı yiyecekler, Güneydoğu Anadolu'da devam eden terörle mücadele operasyonlarına katılan asker ve polislere gönderildi.

Hisar İlkokulu 3'üncü sınıf öğrencilerinden 10 yaşındaki Fatma Nehir Kaçmaz'ın mektubu, Şırnak'ın İdil ilçesinde görev yapan polis memuru Samet Babadağ'a ulaştı. Mektuba cevap yazan Babadağ, Kaçmaz'a bir mektup ve beraberinde oyuncak maymun gönderdi.

Mektup ve hediye paketini, okulun müdür yardımcısı Selim Kayabaşı ve sınıf öğretmeni Burçin Toy, Kaçmaz'a teslim etti. Polis memuru Babadağ'ın mektubu, sınıftaki öğrencilere okundu.

Babadağ mektubunda, "Göndermiş olduğun mektup elime ulaştı. Güzel dileklerin için seni gözlerinden öpüyorum. Mektubunda resmini de göndermişsin. O resmini hep saklayacağıma emin olabilirsin. Sana senin kadar tatlı bir hediye gönderiyorum. Sen de o hediyeyi sakla olur mu? Senin çok iyi yerlere geleceğinden şüphem yok. Kendine çok iyi bak, Allah'a emanet ol benim güzel kardeşim" ifadelerini kullandı.

Mektup, öğrenciler ve öğretmenlerin duygulu anlar yaşamasına neden oldu.

- "Sizler sayesinde biz burada rahat uyuyoruz"

Fatma Nehir Kaçmaz, mektubuna cevap gelmesinden dolayı çok mutlu olduğunu dile getirerek "Vatan görevini yapan asker ve polis ağabeylerimizin yazdığım mektuba cevap vermesi beni çok duygulanırdı. Samet Babadağ ağabeyime teşekkür ediyorum. Sizler sayesinde biz burada rahat uyuyoruz. Allah yardımcınız olsun" dedi.

Kaçmaz, güvenlik güçlerine moral vermesi için yazdığı mektubunda duygularını şöyle aktarmıştı:

"Askerimizin ve polisimizin yanında olduğumuzu sizlere hissettirebilmek için bu mektubu yazdım. Sizlerin sayesinde rahatça okulumuza, evimize her tarafa gidebiliyoruz. Geceleri rahat uyuyorsak sizlerin özverili ve görev aşkıyla yaptığınız mesailer sayesinde uyuyoruz. Dualarımız sizinle."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.