Potada Afyon mesaisi

Potada Afyon mesaisi
Selçuklu Belediyespor, ligin 23. haftasında kendi evinde oynayacağı Afyon Belediyespor maçının hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Mavi-beyazlılar rakibi karşısında galip gelerek playoff yolunda büyük bir adım atmak istiyor

Türkiye Basketbol 1. Lig’de mücadele eden Selçuklu Belediyespor, ligin 23. haftasında kendi evinde oynayacağı Afyon Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Playoff yolunda kritik bir viraja giren mavi-beyazlılar, rakibi karşısında kazanarak üst sıralarda kalmak istiyor. Selçuklu, bu maçı kazanmak için tempolu bir şekilde antrenmanlarını sürdürüyor.

ÇALIŞMALAR TEMPO KAZANACAK

Ligin 22. haftasında Ankara DSİ’yi mağlup eden Selçuklu Belediyespor, bu maçın ardından ara vermeyerek çalışmalarına başladı. Mavi-beyazlılar Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor ve Kongre Merkezi’nde yaptığı antrenmanlarına bugün itibariyle tempo verecek. Temsilcimiz, Afyon maçında deneyeceği taktikleri bugün ve yarın yapacağı antrenmanlarda çalışacak.

MORALLER YERİNDE

Ankara DSİ karşısında galip gelen Selçuklu Belediyespor’da, zorlu Afyon maçı öncesinde oyuncuların moralleri son derece yerinde. Özellikle geçirdiği rahatsızlıktan sonra yeniden kendine gelen İzzet Türkyılmaz’ın eski formuna kavuşması teknik ekibin yüzünü güldürüyor.

DANİELS EN BÜYÜK KOZ

Selçuklu Belediyespor’un sayı lideri olan William Daniels, antrenör Serkan Erdoğan’ın üzerinde durduğu oyunculardan birisi oldu. Takımın sayı yükünü sırtlayan Amerikalı forvet, Afyon maçında da şüphesiz temsilcimizin en büyük kozlarından biri olacak. Daniels, antrenmanlarda özel olarak şut çalışması yapıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.