Pozantı-adana Yolu Trafiğe Kapandı

Pozantı-adana Yolu Trafiğe Kapandı
ANKARA (AA) - Adana-Pozantı yolu, zincirsiz yola çıkan araçların kayması nedeniyle trafiğe kapandı. Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine...

ANKARA (AA) - Adana-Pozantı yolu, zincirsiz yola çıkan araçların kayması nedeniyle trafiğe kapandı.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmalarının yanı sıra kar ve tipi nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Pozantı-Adana yolu, her iki̇ isti̇kamette zi̇nci̇rsi̇z yola çıkan araçların kayması nedeni̇yle ulaşıma kapandı.

Konya-Seydi̇şehi̇r-Akseki̇ Antalya yolunun Alacabel mevki̇si̇nde ve Sertavul geçi̇di̇nde bölge trafi̇k tarafından zi̇nci̇r uygulaması yapılıyor. Seydi̇şehi̇r-Antalya ı̇sti̇kameti̇nde ı̇se kar yağışı nedeni̇yle tır geçi̇şleri̇ durduruldu. Pınarbaşı-Darende-Gürün-Malatya ve Akçay-Cumaçay-Ağrı yolları kar ve ti̇pi̇ nedeni̇yle trafi̇ğe kapalı bulunuyor.

Beşikdüzü-Trabzon yolunun 48. kilometresinde (Beşirli mevkisi) düşey işaretleme çalışmaları nedeniyle ulaşım aralıklarla kontrollü olarak sağlanıyor.

Kütahya-Eskişehir yolunda çeşitli işlerin yapım çalışmaları nedeniyle 07.00-19.00 saatlerinde bölünmüş yolun her iki yönünde muhtelif kesimlerde yolun sağ şeritleri trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritten kontrollü olarak veriliyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.