Ptt'den "Hayatın İçinde Atatürk" Konulu Pul

Ptt'den "Hayatın İçinde Atatürk" Konulu Pul
PTT AŞ tarafından, Atatürk'ün günlük yaşamından görsellerle hazırlanan "Hayatın İçinde Atatürk" konulu 7 sürekli posta pulu ve ilk gün zarfı tedavüle çıkarıldı

ANKARA (AA) - PTT AŞ tarafından, Atatürk'ün günlük yaşamından görsellerle hazırlanan "Hayatın İçinde Atatürk" konulu 7 sürekli posta pulu ve ilk gün zarfı tedavüle konuldu.

PTT AŞ'den yapılan açıklamaya göre, şirket, Mustafa Kemal Atatürk'ün askeri ve siyasi hayatının dışında, günlük yaşamındaki en doğal hallerine ait görsellerle "Hayatın İçinde Atatürk" konulu 7 değerli sürekli posta pulu hazırladı. Pullarla birlikte ilk gün zarfı bugün itibarıyla tedavüle çıkarıldı.

50 kuruşluğun yanı sıra 1, 1,20, 2,30, 4,60, 7,50 ve 16,20 lira bedelli pullar ile 35 lira bedelli ilk gün zarfı PTT iş yerlerinde, PTT'ye ait www.filateli.gov.tr web adresinde ve filateli cep uygulamasında satışa sunuldu.

Söz konusu ürünlerin satışıyla birlikte bugün PTT Pul Müzesi'nde "Hayatın İçinde Atatürk Konulu Sürekli Posta Pulları 16.07.2019 ANKARA" ibareli ilk gün damgası kullandırılmaya başlandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.