Namık Ceyhan

Namık Ceyhan

PUSULADA KÖŞE YAZARI OLMAK

PUSULADA KÖŞE YAZARI OLMAK

Konya basının yeni amiral gemisi Pusula gazetesinin kuruluşundan itibaren her hafta istikrarlı bir şekilde köşe yazısı yazıyorum. Pusula yazarı olmak ayrıcalıktır ve hep gurur duymuşumdur. Bana bu gururu yaşatan başta Genel Yayın Yönetmeni Sayın Uğur ÖZTEKE ve Yazı İşleri Müdürü Hüseyin ALTAY olmak üzere Pusula ailesine çok çok teşekkür ediyorum.

 

Bizi yakından tanıyan, yazılarımı takip eden okurlarımız bilirler ki benim uzmanlık konum “Çevre”. Başta çevre olmak üzere çevremizde olup biten her şeyi kırmadan dökmeden lisanımünasiple anlatmaya çalışıyorum. Bu yazılarım her hafta Salı, Çarşamba veya Perşembe günlerinden birinde yayınlanıyor (tabii önce internet sayfasında yer alır) ve sizlere ulaşıyor. Daha sonra bir de sosyal medyada paylaşırım ve ülkemin değişik köşelerinde okunur, paylaşılır. Okuyan, yorumlayan, paylaşan herkese çok çok teşekkür ederim.

 

Ancak son dönemde- kandil, bayram vb. yoğun günler dışında- yazılarım gazetede ve internet sayfasında yer bulmak için diğer yazarlarla yarışmak zorunda kaldı.

 

Bu konuyu yöneticilere ilettiğimde aldığım cevap beni ziyadesiyle memnun etti. Sizinle de paylaşıyorum:

 

“Hocam, iyi günler, siteminizde haklısınız ama yazar sayımız çok olduğu için maalesef zaman zaman kaymalar oluyor. Tüm çabamıza rağmen bunu engelleyemiyoruz. Bu durumu maalesef zaman zaman diğer yazarlarımız da yaşıyor. Engin hoş görünüzüne sığınıyoruz……..”

 

Bu cevabı okuyunca çok sevindim, gururlandım.

 

Demek ki Pusula gazetemiz büyüdü ve artık yazarları köşe kapmak için birbirleriyle yarışıyor. Senin yazın, benim yazım çıkacak diye sıraya giriyoruz.

Allah artırsın.

Ben ve benim gibi haftalık yazı yazan yazarların çoğunluğu belki de hepsi bu işi gönüllü olarak yapıyor.

Helali hoş olsun. Bildiğimiz gördüğümüz, uzmanı olduğumuz konularda kamuoyuna bir şeyler verebilirsek ne mutlu bize.

 

Velhasıl değerli okurlarım, değerli dostlarım. Pusula gazetesinde görevimiz tamamlandı. Yeni ve genç yazarlara sayfa açmak, yayın yönetmeni ve yazı işlerini sıkıntıya sokmamak adına bu benim gazetedeki son yazım.

 

Bugüne kadar bana katlanan Pusula ailesine, yazılarımı okuyan, yorumlayan, paylaşan tüm okurlarımıza çok çok teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin, benden yana helal olsun. Gönlünü kırdığımız, istemeden üzdüklerimiz olduysa özür dilerim. Kim bilir belki nasipse başka bir zamanda başka bir platformda yeni yazılarda buluşma imkânımız olur. Kalın sağlıcakla.

 

ÇEVRECİ SÖZÜ: Her ne kadar sürçü lisan ettikse af fola, hayırlar fethi ola, şerler def ola.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Namık Ceyhan Arşivi
SON YAZILAR