Rektörden öğretmenlere "teşekkür" mektubu

Rektörden öğretmenlere "teşekkür" mektubu
Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, bu öğretim yılında okullarına kayıt olan 8 bin öğrencinin, öğrencilik hayatında "en sevdiği öğretmene" birer teşekkür mektubu gönderdi

ANKARA (AA) - Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, bu öğretim yılında okullarına kayıt olan 8 bin öğrencinin, "en sevdiği öğretmene" birer teşekkür mektubu gönderdi.

Ankara Üniversitesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Rektör İbiş'in talimatıyla bir vefa örneği sergilendi.

2014-2015 öğretim yılında Ankara Üniversitesine kayıt yaptırıp üniversiteye adımını atan 8 bini aşkın öğrenciye, "Öğrencilik yaşamınızda sizi en çok etkileyen öğretmeniniz kimdi?" diye soruldu. Öğrencilerden alınan yanıtlar doğrultusunda Rektör İbiş, söz konusu öğretmenlere teşekkür mektubu gönderdi.

Açıklamada, konuya ilişkin Rektör İbiş'in şu ifadelerine de yer verildi:

"Her birinin üniversiteye başlamadan önceki değerlerine saygıyla yaklaştığımızı, yeni kaydolan öğrencilerimizin Ankara Üniversitesi yolundaki özel gelişimlerine katkıda bulunan kişileri öğrenerek, kendi değerlerimiz gibi görüp onlara teşekkür etmek istedik. Bu düşünceyle yola çıkarak 8 bini aşkın yeni öğrencimize 'Öğrencilik yaşamınızda sizi en çok etkileyen öğretmeniniz kimdi?' diye sorduk. Öğrencilerimizin ismini verdiği değerli öğretmenlerine, öğretmenlerimize bir mektup gönderdik. Geleceğimizin güvencesi olan sevgili çocuklarımızın eğitiminde üstlendikleri misyonun büyük bir başarı ve onur olduğunu belirttik. Onları içtenlikle kutladık, teşekkürlerimizi sunduk. Kutlama mektubumuza aldığımız yanıtlarda aralarında birçok Ankara Üniversiteli öğretmen olduğunu öğrendiğimizde ayrıca duygulandık ve gurur duyduk."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.