Rota Kaf Kaf’a döndü

Rota Kaf Kaf’a döndü
Anadolu Selçukspor, mücadele ettiği 2. Lig Beyaz Grup’un 15. hafta karşılaşmasında Türk futbolunun köklü ekiplerinden Karşıyaka’ya konuk olacak. Yarın İzmir Atatürk Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 13.30’da başlayacak

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Konya Anadolu Selçukspor, ligin 15. hafta karşılaşmasında Karşıyaka’nın konuğu olacak. Yeşil-beyazlılar sezona istediği gibi bir başlangıç yapamayan ve 6 puanı silinen rakibi karşısında galip gelmek istiyor. Bu maç için hafta içinde sıkı bir çalışma sürecinden geçen Anadolu Selçukspor, köklü rakibi karşısında maçı kazanarak galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

DÜDÜK TAŞTAN’DA

Karşıyaka ile Anadolu Selçukspor arasında oynanacak 2. Lig Beyaz Grup karşılaşmasını, Isparta bölgesi hakemlerinden Şeref Taştan yönetecek. Taştan’ın yardımcıları Yavuz Bahadır Ordu ve Ersin Erbay olarak belirlendi. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Tayfun Sarı oldu.

SERİYİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Sakaryaspor maçından galip gelerek çıkışa geçen Anadolu Selçukspor, bu maçın ardından çıktığı Silivrispor ve Bandırmaspor maçlarını da kazanmasını bilmişti. Galibiyet serisini sürdürmek isteyen yeşil-beyazlılar, yarın oynanacak Karşıyaka maçını da ciddi bir şekilde önemsiyor. Anadolu Selçukspor rakibini mağlup ederek çıkışını sürdürmek istiyor.

EKSİK YOK

Yarın oynanacak karşılaşma öncesinde hem Anadolu Selçukspor’da hem de Karşıyaka’da herhangi bir eksik oyuncu bulunmuyor. Her iki takım da zorlu maçta tüm oyuncularından faydalanabilecek.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.