Saadet’in Selçuklu adayı belli oldu

Saadet’in Selçuklu adayı belli oldu
Saadet Partisi Selçuklu Belediye Başkan Adayı Kenan Özcan oldu.

Saadet Partisi Selçuklu Belediye Başkan Adayı Kenan Özcan oldu. Parti teşkilatından yapılan açıklamada Selçuklu ’da artık daha dinamik daha heyecanlı, aşk ile mücadele edecek bir Saadet var denildi. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Günlerdir duyurusunu yaptığımız ve heyecanla beklenen adayımızı açıklıyoruz. Diyoruz ki; Umudu tükenmişlere, kırılmış gönüllere, sokakta üşümüşlere, unutulmuş Selçuklu medeniyetine, kaybolmuş Payitaht Selçuklu dokusuna, belediyenin birikmiş borçlarına, yok mu çalmadan çalışacak diyenler için, yok mu Selçuklu için tevazu sahibi, ehil kişi diyenlere, umut, sevgi ve muhabbet var. Selçuklu da artık çare var. Selçuklu da artık dinamik, heyecanlı, aşk ile mücadele edecek Saadet var. Saadet Partimizin Selçuklu Belediye Başkan Adayı Makine Mühendisi Kenan Özcan.”  

saadet-selcuklu-(3).jpg

KENAN ÖZCAN KİMDİR?

Kenan Özcan 1977 yılında Konya’da doğdu. İlköğrenimini Konya’da tamamladı. Konya Gazi Lisesi’nden mezun olan Özcan Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Makineleri Bölümünü tamamladı. Kendi tarım makineleri firmasını kurarak, tarım aletleri ve ekipmanları üzerine üreten ve yeni projeler geliştiren bir üretim üssü oluşturdu. Saadet Partisi Konya Teşkilatlarında çeşitli görevlerde bulundu.  İyi derecede İngilizce bile Kenan Özcan evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.