Uğur Özteke

Uğur Özteke

Sadettin Aksoy Müdür, Kelebekler Vadisi ve Hükümet Meydanındaki görüntü

Sadettin Aksoy Müdür, Kelebekler Vadisi ve Hükümet Meydanındaki görüntü

Allah’a şükürler olsun ki gelen şehit haberleri, ülkemiz adına siyasi kararsızlık ortamının dışında Konya ve bu şehirde yaşayan insanlar olarak yalancı dünyanın cennetindeyiz. Bizleri yöneten yöneticilerimizi zaman zaman şehir insanı adına eleştirsek de hepsinin iyi niyetinden şüphemiz yok. Bunların dışında bu günlerde bizi tek üzen hastanelerde şifa arayan insanlarımızın çokluğu, çünkü hastanelerimiz ağzına kadar dolu. Diğer yandan kader kurbanları.

Yemek yerken gülmek, üzere iken, “çok mutluyum” demek üzere iken buraları düşünüp üzülüyor ve halimize bir değil bin kere şükrediyoruz.

Dün sabah gazetemize gelen ilk isim çok değerli polis müdürümüz Konya Emniyet Müdür Yardımcılığı görevinden Bilecik POMEM Müdürü olarak atanan Sadettin Aksoy idi.

Her yerde her zaman açıkça itiraf ederim. Türkiye’nin en başarılı gazetecileri diye bildiğiniz tüm insanların başarılarının arkasında polis, MİT ve asker vardır. Biz de Ankara’da, İstanbul’da 15 yıl gazetecilik yaptık. Eğer başarı ise yaptığımız tüm başarılı haberleri polis, asker ya da MİT’in sayesinde yaptık.

Ancak Eylül 2008’de polisten yediğim “dirgen” den sonra hem gazeteciliği (Gerçek anlamda) bıraktık, hem de 40 yıldır kafamızdaki ve yüreğimizdeki “Devlet” kavramını geri dönüşüm kutusuna attık.

Arada bir de olsa yediğimiz o dirgene rağmen zaman zaman yine de bazı devlet adamlarının dostluklarına güveniyorum. (Ama yine de bir daha dirgen yememek için yatıp kalkıp Allah’a dua ediyorum)

İşte bu isimlerden birisi de Sayın Sadettin Müdür’dür. Sayın Müdürümüze ve ailesine yeni görevlerinde başarılar dileriz.

KELEBELEKLER VADİSİ BÖLGESİNDEN RİCA VAR


kelebekler.jpg

Bu fotoğrafı bir bürokratımız gönderdi. Bu bölgeden birkaç kare daha var. Ve abimiz altına da şunu yazmış: “Uğur abicim burası Kelebekler Vadisi’nin bulunduğu park yeri. Bu fıskiyeler yazın çalışmayacaksa ne zaman çalışacak? Özellikle de bu kelebeklerin bulunduğu yerin bitişiği ve burası da yeni açıldı. Günlerden de pazar günü idi ve çok kalabalıktı. Ziyaretçilerin çok yoğun olduğu bir gündü”…

………….

Biz fıskiyelerin sadece o anlarda çalışmadığını tahmin etsek de yine de başarılı bürokratımızın istediğini ve şikayetini ilgililere aktarıyoruz.

KONYANIN PENCERESİ BU OLMAMALI

suriyeli.jpg

Bunu da Konya dışından hafta sonu şehrimize gelen bir dostumuz çekmiş ve altına da şunları yazmış

“Burası Dünya şehri Konya’mızın hükümet alanı içindeki Konya’nın penceresi.”

 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Buz dağlarını nefesimizle erittik ortalığı çamur kapladı

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Samimi olmayı becerebildiğimiz zaman ADAM oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR