Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Diyarbakır'da

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Diyarbakır'da
Bakan Müezzinoğlu: - "Bu ülkenin kaderi ile istediğim gibi oynarım, oynamaya alışığım ve değişik planlar yapmayı başarıyorum' diyen dış güçler ve bunun içerideki maşaları şimdi Diyarbakır'da, Şırnak'ta ve bölgede sokaklara çukurlar kazıyor, mayınlar döşüy

DİYARBAKIR (AA) - Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Bu ülkenin kaderi ile istediğim gibi oynarım, oynamaya alışığım ve değişik planlar yapmayı başarıyorum' diyen dış güçler ve bunun içerideki maşaları şimdi Diyarbakır'da, Şırnak'ta ve bölgede sokaklara çukurlar kazıyor, mayınlar döşüyor ve bölgede yaşayan insanımızın huzuru ve kaderiyle oynamaya çalışıyor" dedi.

Bakan Müezzinoğlu, Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesine gelerek, personel ve hasta ziyaretinde bulundu. Müezzinoğlu daha sonra hastane personeliyle yemekte bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanlığına geçen Müezzinoğlu'nu AK Parti İl Başkanı Muhammed Akar ve partililer karşıladı. Müezzinoğlu, buradaki konuşmada, sağlık yöneticileriyle yaptığı görüşmelerde, sokağa çıkma yasaklarının ve operasyonların sürdüğü Diyarbakır'ın Sur ve Şırnak'ın Cizre ilçesinde, sağlık hizmetinden yaşanan aksaklıkları telafi etmek için değerlendirme yaptıklarını söyledi.

Hiçbir vatandaşın sağlık hizmeti alanında en küçük bir aksamayı yaşamadan daha güzeli yapmak ve bölgenin geleceği adına istişarelerde bulunmak için geldiğini belirten Müezzinoğlu, şunları ifade etti:

"Bu ülkenin kaderi ile istediğim gibi oynarım, oynamaya alışığım ve değişik planlar yapmayı başarıyorum' diyen dış güçler ve bunun içerideki maşaları şimdi Diyarbakır'da, Şırnak'ta ve bölgede sokaklara çukurlar kazıyor, mayınlar döşüyor ve bölgede yaşayan insanımızın huzuru ve kaderiyle oynamaya çalışıyor. Bunu birlikte el ve gönül birliğiyle bozacağız. Hiç tereddütünüz olmasın ki bizim şefkat ve merhamet elimiz sizinle beraberdir. Sizin gönlünüzde çektiğiniz sızıyı biz de çekiyoruz. Dertleri ve sıkıntıları paylaştıkça azaltacağımıza ve çözeceğimize inanıyorum."

"Ey oyun kuranlar, ey tuzak kuranlar, ey çukur kazanlar Türkiye'de her şey eskisi gibi olmayacak" diyen Müezzinoğlu, hazırladıkları oyunlara ve kazdıkları çukurlara kendilerinin düşeceğini bildirdi.

- "Bu olaylar ayrışmaya değil, aksine kaynaşmaya vesile olacak"

Gelecek vizyon ve misyonuna birlikte sahip çıkabilme ruhunu güçlü bir şekilde yakalayacaklarını belirten Müezzinoğlu, bu olayların ayrışmaya değil, tam aksine kaynaşmaya vesile olacağını ifade etti.

Müezzinoğlu, şunları kaydetti:

"Teröristlere en acımasız cezayı vererek, ülkemiz adına yaptıkları küçük hesapları onları boğacak büyük sonuçlarla neticelendiğinde görecekler. Birlik ve beraberlik içinde Diyarbakır'ın en hızlı şekilde imarını gerçekleştireceğiz. Bakanlık olarak çocuklarımızın yarınlara daha iyi yetişmesi için onlarca vizyon projelerimiz var. Bütün bunları Diyarbakır'ın her köşesinde en kısa zamanda icraata koyarak huzuru ve güveni sağlayacağız. Birlikte aşamayacağımız hiçbir sorun yoktur. Tek derdimiz, bu ülkenin yarınları bugünden daha güçlü olsun. Bu sıkıntılı süreçleri başarılı bir şekilde birlikte tamamlayarak, gelecek Diyarbakır ve Güneydoğu vizyonunu ile sağlık turizmi merkezi haline getireceğiz."

Konuşmanın ardından Akar, Müezzinoğlu'na Sur ilçesinde bulunan ve teröristlerin saldırısı sonucu tahrip edilen tarihi 4 Ayaklı Minarenin maketini hediye etti. Müezzinoğlu'na, AK Parti Diyarbakır milletvekilleri Galip Ensarioğlu ile Ebubekir Bal eşlik etti.



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.