Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Edirne'de

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Edirne'de
Bakan Mehmet Müezzinoğlu:''İnşallah Trakya bölgesini sağlık turizminde Balkanlar'ın merkezi yapacağız''

EDİRNE (AA) - Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Trakya'yı sağlık turizminde Balkanlar'ın merkezi yapmayı hedeflediklerini belirtti.

Müezzinoğlu, Devlet Su İşleri 11. Bölge Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen ve Tekirdağ, Kırklareli ile Edirne'deki sağlık yöneticilerinin hazır bulunduğu Bölge Değerlendirme Toplantısına katıldı.

Bu yıl Türkiye genelinde dağıtımını yaptıkları 850 ambulansın 102'sinin teslimi için Edirne'ye geldiğini ifade eden Müezzinoğlu, bölgedeki sağlık yatırımlarını da konuşma fırsatı bulduklarını dile getirdi.

Trakya'ya yapılan sağlık yatırımlarının bölge illeri için önemine değinen Müezzinoğlu, ''Bugün Edirne'de ambulansların dağıtımını yapacağız. Ama gelmişken de Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne illerimizin sağlık hizmetlerini ve yatırımlarını da bölge yöneticileriyle değerlendirmek istedik. Gelecekle ilgili bölgenin sağlık hedefleri değerlendirilecek. Şu anda devam eden yatırımlarımız var. Tamamlanma sürecinde olan yatırımlar var. İnşallah Trakya'yı sağlık turizminde Balkanlar'ın merkezi yapacağız. Sağlık hizmetlerinde kapasitesi olan bir bölgeyiz.'' diye konuştu.

Vatandaşlara verilen sağlık hizmetinin kalitesini daha da arttırmak istediklerini vurgulayan Müezzinoğlu, sadece Türkiye'de değil sınırları aşan bölgelere de sağlık hizmeti sunduklarını sözlerine ekledi.

Toplantı daha sonra basına kapalı devam etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.