“Sağlıklı Yaşam” Futbol Turnuvası Sona Erdi

“Sağlıklı Yaşam” Futbol Turnuvası Sona Erdi
Gaziantep’te sağlık çalışanlarının katılımıyla düzenlenen futbol turnuvası Özel Deva Hastanesi’nin şampiyonluğuyla sona erdi.

Gaziantep’te sağlık çalışanlarının katılımıyla düzenlenen futbol turnuvası hususi Deva Hastanesi’nin şampiyonluğuyla sona erdi.
Sağlık Bakanlığı’nın obeziteyle savaş programına destek eda etmek amacıyla 13 Ekim’de 16 takımın katılımıyla başlayan futbol turnuvası, 3 Kasım’da yapılan final maçıyla tamamlandı. Barut Medikal sponsorluğunda Gaziantep’te hizmet sağlayan hususi ve halk sağlık şirketlerin katılımıyla yapılan turnuvanın final maçı hususi Deva Hastanesi ile Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi içinde yapıldı. Büyük çekişmeye sahne bulunan final maçını hususi Deva Hastanesi 2-1 kazandı. Şampiyon takım kupasını turnuvanın sponsoru Barut Medikal firmasının sahibi Mehmet Ali Barut’un elinden aldı.
Kupa töreninde bir konuşma oluşturan Mehmet Ali Barut, “Bu sene ilkini düzenlediğimiz turnuva 16 takımın katılımı ile başladı. Çok güzel maçlar izledik. Sağlık Bakanlığı’nın obeziteyle savaş programına bizde ilimizde sağlık çalışanlarının katıldığı futbol turnuvasıyla destek verdik. Temennimiz önümüzdeki senelerde bu turnuvanın daha çok takımın katılımı ile sürmesi. Şampiyon takımın oyuncularını mükafat şekilde bir gündelik ılıca tatiline gönderiyoruz. Turnuvada savaş eden bütün takımlarımıza teşekkür ediyorum. Bize turnuva boyunca desteklerini esirgemeyen İl Sağlık Müdürümüze, Halk Sağlığı Müdürümüze ve hususi hastane yönetimlerine bununla birlikte teşekkür ediyorum” dedi.
Turnuvaya dahil bulunan sağlık çalışanları da, bu çeşit etkinlikler ile stres attıklarını ve rahatladıklarını anlatım ederek turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.