"Sahanın çimlerine o teri dökeceğiz"

"Sahanın çimlerine o teri dökeceğiz"
Giresunspor Teknik Direktörü Sözeri:- "Sahada ne kadar terimiz varsa son damlasına kadar vereceğiz ve hak ettiğimiz yere geleceğiz"

GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig'in son haftasında 14 Mayıs Cumartesi sahasında Multigroup Alanyaspor ile karşılaşacak Giresunspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, "Sahada ne kadar terimiz varsa son damlasına kadar vereceğiz, sahanın çimlerine o teri dökeceğiz ve hak ettiğimiz yere geleceğiz." dedi.

Sözeri, Giresunspor Tesisleri'ndeki antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, 40 yıllık Süper Lig özlemini gidermek için oyuncular, yönetim ve taraftar olarak mücadele verdiklerini söyledi.

Bazı şeylerin kolay olmadığına dikkati çeken Erkan Sözeri, "Şunu biliyoruz ki kendi işimizi kendimiz çözeceğiz. Bir sezondur emek veriyoruz, oyuncularımız istekli, bu camiaya laik bir şekilde mücadele ediyorlar." diye konuştu.

Sözeri, emeklerinin karşılığını bu hafta almak için hafta sonunu sabırsızlıkla beklediklerini ifade ederek, şöyle devam etti:

"Çünkü taraftarlarımız yanımızda olacak. Maçın telafisi olmayacağını biliyoruz. Sahada ne kadar terimiz varsa son damlasına kadar vereceğiz, sahanın çimlerine o teri dökeceğiz ve hak ettiğimiz yere geleceğiz. Bu kulüp her şeyiyle play-off'u hak ediyor. Play-off'tan çıkmayı da hak ediyoruz."

Forvet oyuncusu Vedat Muric ise Multigroup Alanyaspor karşılaşmasının kelimenin tam anlamıyla "ölüm kalım" maçı olduğunu vurgulayarak, "Bu hafta inşallah kazanırız, taraftarlarımızın da stadı tıklım tıklım doldurması lazım. Onların da desteğiyle inşallah kazanırız. Geçen hafta galibiyeti kaçırdık bu hafta inşallah bunu telafi ederiz." ifadelerini kullandı.

Yeşil-beyazlı takım, yaptığı antrenmanla Multigroup Alanyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.