Sakarya'da İşçileri Taşıyan Traktörün Devrilmesi

Sakarya'da İşçileri Taşıyan Traktörün Devrilmesi
Kazada hayatını kaybedenlerin yakınları Hendek Devlet Hastanesi morgu önünde beklerken gözyaşlarına hakim olamadı- Kazada ölen Faruk Boz'un oğlu 6 yaşındaki Onur Berat'ın hastane morgu önünde gözyaşı dökmesi yürekleri burktu- Hendek Beleriye Başkanı Püskü

SAKARYA (AA) - Sakarya'nın Hendek ilçesinde fındık işçilerini taşıyan traktörün devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 7 kişinin yakınları, hastane morgu önünde gözyaşlarına hakim olamadı.

Kazada hayatını kaybedenlerin yakınları Hendek Devlet Hastanesi morgu önüne geldi. Cenazeleri teşhis eden ve bu sırada gözyaşlarına hakim olamayan vatandaşları Aile ve sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ekipleri ile görevliler teskin etti.

Kazada ölen Faruk Boz'un oğlu 6 yaşındaki Onur Berat'ın hastane morgu önünde beklerken döktüğü gözyaşları yürekleri burktu. Küçük Berat'ı, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü ekipleri ile yakınları bir an olsun yalnız bırakmadı.

Kazada ölen Gülistan Boz'un annesi Leyla Boz da ayakta duramadığı için tekerlekli sandalyeyle taşındı. Gözyaşlarına hakim olamayan Boz'u görevliler ile yakınları teskin etti.

Hastaneye gelerek cenaze yakınlarıyla ilgilenen Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, gazetecilere yaptığı açıklamada, üzücü bir kazanın meydana geldiğini söyledi.

Kazada ölenlere Allah'tan rahmet dileyen Püsküllü, "Kazada yaralı olan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun. Cenazelerimizin kimlik tespit işlemleri tamamlandı. Buradaki işlemlerinin ardından cenazeler Büyükşehir Belediyesi'nin araçlarıyla Mardin Kızıltepe'ye gönderilecek." diye konuştu.

Kızıltepe Kaymakamıyla da görüştüklerini ve orada taziye çadırları kurulduğunu dile getiren Püsküllü, mezar yerlerinin de hazırlandığını açıkladı.

Cenazeler, daha sonra Hendek Devlet Hastanesi morgundan alınarak Yorgalar Mezarlığı morguna götürüldü.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.