Salon Hokeyinde Mücadeleler Devam Ediyor

Salon Hokeyinde Mücadeleler Devam Ediyor
- Kırklareli'nde düzenlenen 19 Yaş Altı Güneydoğu Avrupa Ülkeleri Salon Hokeyi Şampiyonası sürüyor


KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli'nde 19 Yaş Altı Güneydoğu Avrupa Ülkeleri Salon Hokeyi Şampiyonası'nda Türkiye'nin yanı sıra Romanya, Bulgaristan, Sırbistan ve Gürcistan'dan katılan sporcular mücadele ediyor.

Organizasyonda mücadeleler, Kırklareli Üniversitesi Kayalı Kampüsü'nde Vali Mustafa Yaman Spor Salonu'nda yapılıyor. Türkiye, karşılaştığı Bulgaristan'ı 16-1 mağlup etti. Ay-yıldızlılar, dün de Romanya'yı 11-0 yenmişti.

Türkiye Hokey Federasyonu Başkan Vekili Bayram Yüksel, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin her alanda güçlü olduğunu söyledi.

Türkiye'nin hokey sporunda son yıllarda ciddi bir yükseliş yakaladığını belirten Yüksel, Avrupa 19 Yaş Altı Salon Hokeyi Şampiyonası'nı da önemsediklerini belirtti.

Türkiye'nin adını salon hokeyi ile duyurmak istediklerini anlatan Yüksel, ''Bakanlığımız spora çok büyük destek veriyor. Turnuvaya gelen ülkelere baktığımızda otobüs tutacak durumda bile değiller. Biz o konuda üst düzeydeyiz. Bu spor yüzyılı aşkın oynanıyor. Hokeyde ciddi bir atılım var. İyi sıralara yükseleceğimize inanıyorum. Bu sporun, sporcuya avantajı çok.'' diye konuştu.

Müsabakalar gün boyu devam edecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.