Şampiyon halterciler kaymakamı ziyaret etti

Şampiyon halterciler kaymakamı ziyaret etti
Türkiye Şampiyonasında dereceye giren Akşehirli halterciler, ilçe kaymakamı Yalçın Sezgin'i ziyaret etti

KONYA (AA) - Ak Nasreddin Spor Kulübü Başkanı Ömer Akdi, Türkiye Şampiyonasında dereceye giren sporcularla birlikte Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin'i makamında ziyaret etti.

Türkiye Şampiyonasında dereceye giren sporcuları kabul eden Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin, sporcuların, çatısı altında mücadele ettikleri Ak Nasreddin Spor Kulübünü, çeşitli branşlarda sporu gençlere sevdirdiği ve kısa sürede elde ettiği başarılardan dolayı tebrik etti.

Sezgin, halterde geçtiğimiz ocak ayında Antalya da yapılan "Türkiye Minikler Halter Şampiyonası" birinci etap yarışmalarında, 45 kiloda Türkiye 5'incisi olan Halil Özbekar'ın , 40 kiloda Türkiye 6'ncısı olan Osman Emir'in, 65 kiloda Türkiye 7'incisi olan Furkan Ali Demir'i, Akşehir kaymakamlığı olarak desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

2015 yılının aralık ayında açılışı yapılan Ak Nasreddin Spor Kulübü, boks, halter, fitnes, plates, atletizm ve jimnastik dallarında mücadele eden 200 lisanslı sporcuya sahip.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.