Samsun'daki terör operasyonu

Samsun'daki terör operasyonu
Terör örgütü PKK/KCK'nın propagandasını yaptıkları ve Cumhurbaşkanına hakaret ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 3 zanlıdan mahkemeye çıkartılan 2'si, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

SAMSUN (AA) - Samsun'da, terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda gözaltına alınan 3 şüpheliden işlemleri tamamlanan 2'si, adli kontrol şartıyla salıverildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alınan Ondokuzmayıs Üniversitesi öğrencileri F.D. (23) ve S.T'nin (21) emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Sosyal medya üzerinden terör örgütü PKK/KCK propagandası yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan A.A'nın (28) emniyetteki işlemleri ise sürüyor.

Samsun'da dün, okulda ve çevresinde terör örgütü PKK/KCK propagandası yaptıkları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettikleri iddiasıyla Ondokuzmayıs Üniversitesi öğrencileri F.D. ve S.T. ile sosyal medya üzerinden terör örgütünün propagandası yaptığı öne sürülen A.A. gözaltına alınmıştı.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.