Samsunspor Teknik Direktörü Korukır:

Samsunspor Teknik Direktörü Korukır:
- "Samsunspor futbolu çirkinleştirmek için değil futbolun güzelliklerini ortaya koymak için sahaya çıkıyor"

SAMSUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Engin Korukır, "Samsunspor futbolu çirkinleştirmek için değil futbolun güzelliklerini ortaya koymak için sahaya çıkıyor." dedi.

Korukır, Nuri Asan Tesisleri'ndeki antrenman öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ligde her maçın kritik noktaya geldiğini söyledi.

Kendi sahalarında 2-1 kazandıkları Göztepe maçının oyuncuların motivasyonunu arttırdığını ifade eden Korukır, "Bu hafta yine kritik bir maç oynayacağız. Play-off mücadelesinde rakibimiz olan Giresunspor ile 6 puanlık bir maç yapacağız. Karadeniz derbisi niteliğindeki maçın dostluk havasında geçmesini istiyoruz. Tabii ki kazanmak için saha çıkacağız, çünkü kazandığımız zaman hakikaten önemli bir avantaj elde etmiş oluruz." diye konuştu.

Göreve geldiğinden itibaren 10 maç oynadıklarını hatırlatan ve 18 puan topladıklarına dikkat çeken Korukır, şunları kaydetti.

"Samsunspor futbolu çirkinleştirmek için değil güzelliklerini ortaya koymak için sahaya çıkıyor. Aldığımız sonuçlar ortada, ya kazanıyoruz ya kaybediyoruz. Hiç berabere kalmadık. Biz kapalı defans yapalım, rakibi tesadüfen yenelim gibi bir anlayışa sahip değiliz. Hakikaten doğru yoldayız. Her kaybettiğimiz maçtan önemli dersler çıkarıyoruz. Ben inanıyorum ki, Giresunspor maçı da keyifli olacak. İki tarafın da artık kaybetmeye tahammülü yok. Zaten ligin bitimine 5 hafta kaldı ve sezonu mutlu bitirmek istiyoruz."

Öte yandan Samsunspor, pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Giresunspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Korukır, yönetiminde çalışan kırmızı-beyazlılar, taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı.

İdmana sakatlıkları bulunan Mehmet Çakır ve Ercan Yazıcı katılmazken Canberk Aydın takımdan ayrı koştu.

Samsunspor Teknik Direktörü Korukır:

Samsunspor Teknik Direktörü Korukır:

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.