Şanlıurfa’da ’Atiye’ fırtınası

Şanlıurfa’da ’Atiye’ fırtınası
Bir yıl önce dünyanın modasını, tatlarını ve eğlencesini Şanlıurfa halkının ayağına getiren Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, ilk yaş gününü sevilen sanatçı Atiye ile kutladı.

Bir sene öncelikle dünyanın modasını, tatlarını ve eğlencesini Şanlıurfa halkının ayağına getiren Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, ilk ıslak gününü sevilen sanatçı Atiye ile kutladı. 


Şarkıları, yorumu ve sempatik tavırlarıyla son dönemlerin azami konuşulan genç yıldızlarından Atiye, Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde sevenleriyle buluştu.
Yorumculuğunun yanı dizi besteci ve söz yazarı kimliğiyle müzik kariyerini başarıyla sürdüren Atiye, muhteşem sahne performansıyla hayranlarının gönlünü fethetti. Sevilen sanatçı, imza günü etkinliğinde seslendirdiği, “Soygun var”, “Uyan da gel”, “Ya habibi” isimli popüler şarkılarıyla Şanlıurfa Piazza AVM ziyaretçilerine müzik ziyafeti çekti. Hayranları da sanatçının şarkılarına eşlik etti. Sesinin yanı dizi danslarıyla da izleyenleri coşturan Atiye, hayranlarının gönlünde bir defa daha taht kurdu. Atiye’nin şarkılarıyla coşan AVM ziyaretçileri, genç sanatçıya eşlik ederek unutulmaz bir gün yaşadılar.

HAYRANLARINA İMZA DAĞITTI
Şarkılarını hayranlarıyla müşterek seslendiren Atiye, buz pisti çevresini dolduran Şanlıurfalıların uzattığı elleri art çevirmedi. Mümkün olduğunca çok hayranının elini yakalamak için buz pistini birkaç defa turlayan Atiye, verdiği mini konser sonrasında bol bol imza dağıttı.

PASTA KESTİLER
Atiye, hayranlarıyla son çağın sosyal medya modasına uyarak selfie de çektirdi. Gördüğü iri alaka karşısında sevincini gizleyemeyen Atiye, ilk geldiği Şanlıurfa’da sevenlerinin çokluğunu görmekten huzur duyduğunu söyledi.
Sanatsal, sosyal ve kültürel aktiviteleriyle şehir yaşamını renklendiren Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ndeki Atiye fırtınasına alkış ve tezahürat yağmuru eşlik etti.
Konser bitiminden sonra Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin 1’inci ıslak günü pastasını da AVM Müdürü Mehmet Varışlı ve AVM’deki mağaza yetkilileri, sanatçı Atiye ile müşterek kesti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.