Şanlıurfa'da İki Askerin Sele Kapılarak Şehit Olması

Şanlıurfa'da İki Askerin Sele Kapılarak Şehit Olması
Vali Erin ve 7. Kolordu Komutanı Tümgeneral Sinan Yayla, şehit askerlerin görev yaptığı karakola başsağlığı ziyaretinde bulundu

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ile 7. Kolordu Komutanı Tümgeneral Sinan Yayla, Akçakale ilçesinde askeri aracın sele kapılması sonucu şehit olan iki askerin görev yaptığı karakolu ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Erin ve Yayla ile beraberindeki 20'nci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Hakkı Köseali, İl Jandarma Komutanı Albay Nuri Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi Akçakale ilçesinde incelemelerde bulundu.

Vali Erin ve Yayla ile beraberindeki heyet, ilçede askeri aracın sele kapılması sonucu şehit olan iki askerin görev yaptığı Gök Hudut Karakolu'nu ziyaret etti.

Burada komutan ve askerlere başsağlığı dileklerini ileten heyet, bir süre askerlerle sohbet etti.

Önceki gün Suriye sınırındaki Akçakale-Ceylanpınar hudut yolunda Yeşiltepe Karakolu'na giden 3. Hudut Alay Komutanlığına bağlı askerlerin bulunduğu zırhlı araç, sağanağın sele dönüşmesi sonucu taşan dereye devrilmişti. Kazanın ardından araçtaki 4 askerden 2'si kendi imkanlarıyla çıkmayı başarmış, 2 asker ise şehit olmuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.