Şebnem Bozoklu'nun Takdire Şayan Azmi!

Şebnem Bozoklu'nun Takdire Şayan Azmi!
Güzel oyuncu Şebnem Bozoklu fazla kilolarından 2 ayda kurtuldu. Ulan İstanbul'un sevilen karakterlerinden Yaren'i canlandıran Şebnem Bozoklu oyunculuğunun yanı sıra iradesiyle de kendine hayran bıraktı.

Güzel oyuncu Şebnem Bozoklu fazla kilolarından 2 ayda kurtuldu. Ulan İstanbul'un sevilen karaktereleriden Yaren'i canlandıran Şebnem Bozoklu oyunculuğunun yanı sıra iradesiyle de kendine hayran bıraktı. Şebnem Bozoklu 2 ayda tam 15 kilo verdi.


Ulan İstanbul'da sergiledii başarılı oyunculukla dikkatleri üzerine çeken Şebnem Bozoklu verdiği kilolarla konuşuluyor. Yaren karakteriyle ekranlarda gördüğümüz güzel oyuncu Ulan İstanbul dizisi için tam 2 yda 15 kilo verdi. Şebnem Bozoklu kolay kilo vermenin yollarını anlattı. 

Şebnem Bozoklu öncelikle kilo vermek isteyenlere işlenmiş gıda yememeleri tavsiyesini verdi. 2 Ay gibi kısa bir sürede 15 kiloyu nasıl verdiğini ise şu şekilde anlattı. 

'Kick boks, çocukluk hayalimdi ve hep yapmak istediğim bir spordu. Bir süredir dünya şampiyonumuz Apache Serkan ile çalışıyorum. 30'umdan sonra fırsat buldum. Bence antrenmanı en zevkli spor. Ayrıca paleo beslenme biçimiyle besleniyorum. Yıllardır yapmam gereken şeyin bu olduğunu fark ettim. Kick boks ve paleo bana hiç zorlanmadan iki ayda 15 kilo verdirdi.'

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.