Şehidin son videosu milyonları ağlattı

Şehidin son videosu milyonları ağlattı
Şehit eşi paylaştı, milyonlar duygulandı, "Bu görevde ölürsem çocuğun adını Harun koy"

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde, teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Harun Şenözüar'ın eşi Melek Şenözüar tarafından çekilen ve Ahmet Şafak’ın seslendirdiği parçaya eşlik ettiği video sosyal medyada milyonları ağlattı. 
Hakkari’de, Çukurca Jandarma Komando Tabur Komutanlığı 1’inci Komando Bölük Komutanlığı emrinde roketatar nişancısı olarak görev yapan Jandarma Uzman Çavuş Harun Şenözüar, 16 Nisan 2017 tarihinde Kaletepe bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca düzenlenen silahlı saldırıda yaralanmıştı. Tedavi gördüğü Hakkari Devlet Hastanesinde şehit olan Şenözüar, İzmir’in Torbalı ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verilmişti.


20170419aw044905_02.jpg
Milyonlar ağladı
25 yaşındaki şehit uzman çavuşun son görüntüsünü ise 8,5 aylık hamile olan eşi Melek Şenözüar paylaştı. Eşinin çektiği görüntülerde, Ahmet Şafak’ın seslendirdiği “Kan Uykusu” adlı parçaya eşlik eden şehidin son görüntüsü görenleri ağlattı. Sosyal medyada binlerce kişinin paylaştığı videoda, parçaya yanık ve işten bir sesle eşlik eden Harun Şenözüar’ın otomobil kullanırken görüntüsü yer alıyor.

 

20170419aw044905_04-001.jpg

Eşinden son mesaj: “Son nefesime kadar bu kalptesin”

Videoyu paylaşan eşi ise herkesi ağlatan şu notu düştü:
“Hakettigin yerdesin Allah’ın yiğidi. Sana böylesi yakışırdı. Oğlunda senin gibi bir yiğidin parçası. Ait olduğun yerdesin, bizimlesin. Kavuşmamız hep ebedi. Kara toprak bile ayıramaz. Ben seni 3 günlük sevmedim. Ömrüm, son nefesime kadar bu kalptesin.”


20170419aw044905_03.jpg

Son mesajlaşma
Öte yandan, şehit ile eşinin son mesajları da ortaya çıktı. Şehit Uzman Çavuş, eşine, "Bu görev ölürsem çocuğun adını Harun koy" diye mesaj attı. Ardından ikili arasında saat 22.00 sıralarında tekrar mesajlaşma gerçekleşti. Torbalılı şehidin mesajında, "Ben öleceğim galiba" diye yazdı. Eşinin "Ne oldu ya" diye yanıt verdiği sözlerin ardından şehit uzman çavuş, “Geçende son 20 gün diyordun. Şimdi de son görevindir diyorsun. Belki de Allah söyletiyordur. Ölürüm belki. Tabutum gelir" diye yazdı.


Ahmet Şafak’ın seslendirdiği parçanın sözleri ise şöyle:

Kan uykusu kan uykusu, Ali'ye kurdular pusu, 
Dokunmayın yigidime, ondaki şehit uykusu 

Biri gider bini gelir, al kınalı koçlar gibi
Bir ana ki evladına ‘Uyan, Uyan’ der, 

Biri gider bini gelir, al kınalı koçlar gibi
Bir şehit ki anasına "Dayan, Dayan" der

Ay düşmez namertlere, düşer kendi toprağına oy 
Yağmur olur rahmet olur, çiçeğine yaprağına oy

Biri gider bini gelir, al kınalı koçlar gibi
Bir şehit ki anasına "Dayan, Dayan" der

 

HABERİN VİDEOSU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.