Şehit Aileleri Ve Gazilere İftar

Şehit Aileleri Ve Gazilere İftar
KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu.Valilik tarafından bir restoranda düzenlenen programda konuşan...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu.

Valilik tarafından bir restoranda düzenlenen programda konuşan Günaydın, şehit ve gazilerin yaptıkları fedakarlıkların hiçbir zaman unutulmayacağını söyledi.

Günaydın, ayrıca şehit aileleri ve gazilerin ihtiyaç ve taleplerini yerine getirmeye her zaman hazır olduklarını aktardı.

Günaydın, "Şimdi size cep telefonumu vereceğim. Verdiğim numarayı aradığınızda telefonda karşınıza ben çıkacağım. Herhangi bir derdiniz, bir sıkıntınız varsa beni arayın. Bir isteğiniz olursa lütfen beni bilgilendirin." diye konuştu.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise cennetle müjdelenen şehitlerin yakınlarıyla aynı sofrayı paylaşmaktan gurur duyduğunu ifade etti.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nevzat Özer de Türk milletinin şehit ve gazi ailelerine minnet ve şükran borçlu olduğunu kaydetti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.