Şehit Başkomser'in Mesajları Yürekleri Dağladı

Şehit Başkomser'in Mesajları Yürekleri Dağladı
Bingöl'de şehit düşen Başkomiser Hüseyin Hatipoğlu'nun eşi ile birlikte sosyal paylaşım sitesindeki hesabında, şehitlerle ilgili yaptığı paylaşımlar yürek burktu.

Bingöl'de şehit düşen Başkomiser Hüseyin Hatipoğlu'nun eşi Sibel Hatipoğlu ile birlikte bir sosyal paylaşım sitesindeki hesabında, şehitlerle ilgili yaptığı paylaşımlar yürek burktu.

Şehit başkomiserin geçen 16 Eylül'de yaptığı paylaşımda, 16.09.2012'de Karlıova İlçesi'nde terör örgütü üyelerinin pususunda şehit düşen 8 polis memurunun fotoğraflarıyla taziye mesajını yayınladı. Şehit Hatipoğlu fotoğrafın paylaşımına, "Sizin için hepi topu 16 Eylül bugün. Sıradan bir gün yani. Benim için ise 8 kardeşimi kaybettiğim Kanlıova' yazdı. Şehit Başkomiser 8 şehidin fotoğrafının bulunduğu resmi 3 Ekim'de tekrar paylaştı.



"TÜRK YA CAN VERİR YA SANCAK DİKER"

Öte yandan Şehit Hüseyin Hatipoğlu geçtiğimiz 28 Eylül'de ise "Siz hiç Türk mülteci diye bir şey duydunuz mu tarihte? Duyamazsınız. Türk iç savaş çıkarsa ya olduğu yerde kalıp can verir, ya da sancağı dikip yeni bir devlet kurar. Şerefli bir ölüm, dizleri üstünde yaşamaktansa daha makbuldür" diye yazdı.

Şehit Hatipoğlu'nun Ordu'da görev yaptığı sırada gazeteci olan Sibel Hatipoğlu ile tanışıp 3 yıl önce evlendiği ve 1.5 yaşında Yaren isminde bir kızı olduğu belirtildi.


AMASYA VALİSİ AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Öte yandan Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ufuk Aras, Amasya Belediye Başkanı Ak Partili Cafer Özdemir, şehit başkomiser Hüseyin Hatipoğlu'nun ailesini taziye ziyaretinde bulundu. Annesi Adeviye Hatipoğlu ayakta durmakta güçlük çekerken, yakınları kendisini sakinleştirmeye çalıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.