Şehit çocuklarına dizüstü bilgisayar hediyesi

Şehit çocuklarına dizüstü bilgisayar hediyesi
Çorum'da, "Yalnız Değilsiniz, Türkiye'nin En Büyük Ailesi/Şehit Yakınları Buluşması Projesi" kapsamında 9 şehit çocuğuna dizüstü bilgisayar hediye edildi

ÇORUM (AA) - Çorum'da, "Yalnız Değilsiniz, Türkiye'nin En Büyük Ailesi/Şehit Yakınları Buluşması Projesi" kapsamında 9 şehit çocuğuna dizüstü bilgisayar verildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Şehit Yakınları ve Gaziler Dairesince yürütülen, finansmanını Halk Bankasının üstlendiği "Yalnız Değilsiniz, Türkiye'nin En Büyük Ailesi Projesi"nin devamı niteliğindeki proje kapsamında şehit çocuklarına dizüstü bilgisayar verilmesi dolayısıyla, valilikte tören düzenlendi.

Vali Yardımcısı Adem Saçan, törende yaptığı konuşmada, şehit yakınlarının toplumda ayrı bir yeri bulunduğunu söyledi.

Vatan için canını verenlerin yakınlarına sahip çıkılmasının vatani bir görev olduğuna inandığını belirten Saçan, yürütülen projenin de ayrı bir anlamı olduğunu dile getirdi.

Saçan, konuşmasının ardından, şehit polis ve asker çocuğu 9 öğrenciye dizüstü bilgisayar hediye etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.