Şehit İsimleri Afrin'de Yaşatılıyor

Şehit İsimleri Afrin'de Yaşatılıyor
Zeytin Dalı Harekatı ile terör örgütü PYD/PKK'dan arındırılan Afrin'de görev alan Polis Özel Harekat ekipleri, şehitlerin adlarını ilçedeki bina ve alanlara veriyor

AFRİN (AA) - CANKUT TAŞDAN - Zeytin Dalı Harekatı ile terör örgütü PYD/PKK'dan temizlenen Afrin'de görev alan Polis Özel Harekat ekipleri, görev aldıkları bina ve noktalara şehitlerin ismini vererek anılarını yaşatıyor.

Zeytin Dalı Harekatı'nın ardından bölgenin güvenliğini sürdürmek için görev yapan Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Başkanlığına bağlı Suriye Görev Gücü, konuşlandıkları bina ve noktalara terör operasyonları ile 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan emniyet mensuplarının adlarını veriyor.

Bu kapsamda, FETÖ'nün darbe girişiminde şehit edilen Özel Harekat daire başkan yardımcıları Önder Güzel, Zafer Koyuncu, Meriç Alemdar ile Şube Müdürü Münir Murat Ertekin'in yanı sıra çeşitli terör operasyonlarında şehit düşen birçok özel harekat polisinin isimleri görev yapılan bina ve noktalara verildi.

Bu kapsamda hazırlanan tabelalar, polis ekiplerince binaların girişine asıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.