Şehit Teğmenin acı haberi Konya'daki ailesine verildi

Şehit Teğmenin acı haberi Konya'daki ailesine verildi
Irak'ın kuzeyinde, PKK'lı teröristlerce önceden yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan iki askerden Teğmen Fikret Dinçer'in şehadet haberi Konya'da yaşayan eşine verildi.

 Irak'ın kuzeyinde PKK’lı teröristler tarafından önceden yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan iki askerden Piyade Teğmen Fikret Dinçer'in acı haberi, Konya'nın merkez Selçuklu ilçesinde baba evinde bulunan eşine ulaştı.
Irak'ın kuzeyinde, PKK'lı teröristlerce önceden yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu iki asker şehit oldu. Şehit askerlerden 26 yaşındaki Fikret Dinçer'in şehadet haberi Konya'nın Selçuklu ilçesi Binkonutlar Mahallesi'nde baba evinde bulunan eşi Şerife Dinçer'e verildi. Bir kız bebek babası olan şehit Fikret Dinçer'in anne ve babasının Antalya'da yaşadığı, şehidin, kız kardeşinin düğünü için gelecek hafta baba ocağına izne geleceği öğrenildi.

Şehidimizin cenazesi, 24 Eylül 2019 Salı günü Namazgahta kılınacak ikindi ve cenaze namazına müteakip Konya Şehitliğine defnedilecek.

Şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabr-ı cemil dileriz.

aw809612_01.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.