Şehit ve gazi aileleri yararına konser

Şehit ve gazi aileleri yararına konser
Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, Türkiye Şehit Aileleri ve Gaziler Vakfının 19 Mayıs etkinliğinde şehit ve gazi aileleri yararına konser verecek

ANKARA (AA) - Türkiye Şehit Aileleri ve Gaziler Vakfının şehit ve gazi aileleri yararına düzenlediği etkinlikte, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası tarafından konser verilecek.

Türkiye Şehit Aileleri ve Gaziler Vakfından yapılan yazılı açıklamaya göre, terör mağdurlarına sağlık, eğitim gibi alanlarda destek olmak ve istihdam sağlamak amacıyla etkinlik düzenlenecek.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda vakıf yararına vereceği özel konserde, Balkan ezgilerinden örnekler sunulacak.

Vakıf Başkanı Gazi Üstüner Midiliç, konserden elde edilecek gelirin şehit ve gazi aileleri için kullanılacağını vurguladı.

"Kahramanlarımızın bize emanet bıraktığı eşleri, çocukları, anne ve babaları için vakıf olarak elimizden gelenin fazlasını yapacağız" ifadesini kullanan Midiliç, şehit ve gazi aileleri için farkındalık yaratmak adına ilk adımı bu konserle atacaklarını kaydetti.



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.