Şehit yakınlarına fidan hediye edildi

Şehit yakınlarına fidan hediye edildi
ANKARA (AA) – Çubuk ilçesinde fidancılık alanında faaliyet gösteren bir iş yeri sahibi, şehit yakınlarına gül fidanı hediye etti. Çubuk İlçesi...

ANKARA (AA) – Çubuk ilçesinde fidancılık alanında faaliyet gösteren bir iş yeri sahibi, şehit yakınlarına gül fidanı hediye etti.

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği ile irtibat kurarak şehit yakınlarını tespit eden iş yeri sahibi Halil Yaşar, gazetecilere yaptığı açıklamada, son zamanlarda yaşanan terör olaylarından etkilenerek şehit yakınlarına gül fidanları dağıtmaya karar verdiğini söyledi.

Bu vatan için canlarını feda edenlerin yakınlarına herkesin elinden geldiğince bir şeyler yapması gerektiğine inandığını kaydeden Yaşar, "Son zamandaki terör olayları ve art arda gelen şehit haberleri beni gerçekten çok derinden etkiledi. Ben de kendimce neler yapabilirim diye düşünürken kendi yetiştirdiğim güllerden şehit yakınlarına hediye etmeye karar verdim. Şuana kadar yaklaşık 150 gül dağıttık.

Dernek Başkanı Zeki Avan’da, şehit yakınları olarak en güzel hediyeyi aldıklarını ifade etti. Fidan dağıtımının ardından Avan, Yaşar’a Türk Bayrağı ve içinde şehitlerin resimleri olan bir tablo hediye etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.