Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yılı

Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yılı
Çankırı'da "Çanakkale" konulu resim sergisi açıldı

ÇANKIRI (AA) - Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yılı etkinlikleri kapsamında Çankırı'da "Çanakkale" konulu resim sergisi açıldı.

Kentteki bir alışveriş merkezindeki serginin açılışına Vali Vahdettin Özcan, Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ziya Şimşek, sergi koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Gürbüz Beydiz ile öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Vali Özcan, Çankırı Karatekin Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Güzel Sanatlar Topluluğunu düzenledikleri sergi dolayısıyla kutladı. Çanakkale Savaşı'nın resimlerde hayat bulduğunu dile getiren Özcan, "Biz Karatekin Üniversitesini ve öğrencilerini seviyoruz. Böyle bir günde bu eserlerin sergilenmesinde emeği geçen tüm görevlileri tebrik ediyorum. Güzel bir çalışma olmuş" dedi.

Konuşmanın ardından öğrencilerin Çanakkale savaşını işledikleri resimlerinin yer aldığı sergi açıldı. Sergi 1 hafta açık kalacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.