Şehitlerimizi uğurluyoruz

Şehitlerimizi uğurluyoruz
Nusaybin'de terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit düşen jandarma uzman çavuş Gökhan Alıcı, memleketi Gaziantep'te toprağa verildi

GAZİANTEP (AA) - Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit düşen jandarma uzman çavuş Gökhan Alıcı, memleketi Gaziantep'in İslahiye ilçesinde defnedildi.

Mardin'de düzenlenen törenin ardından İslahiye ilçesi Yeşilyurt Mahallesi'ndeki amca Şehmuz Alıcı'nın evine getirilen şehit için burada helallik alındı.

Ardından şehidin Türk Bayrağı'na sarılı naaşı, getirildiği Yeşilyurt Camisi'nde katafalka konuldu.

Babasını 10 yıl önce kaybettiği öğrenilen şehidin annesi Hatice Alıcı, oğlunun tabutunun başına gelerek "Yiğidim yolun açık olsun" dedi. Oğlunun tabutunu öpen acılı anne, şehidin iki aylık bebeği Hatice Alıcı'yı da tabutun yanına getirdi. Eşi Efsane ile kız kardeşi Zeynep Alıcı da şehidin tabutuna sarılarak uzun süre gözyaşı döktü.

İl Müftüsü Ahmet Çelik'in kıldırdığı cenaze namazının ardından şehit Alıcı'nın naaşı meslektaşlarının omuzlarında getirildiği Yeşilyurt Mahalle Kabristanı'nda toprağa verildi.

Alıcı için düzenlenen törene, ailesi ve yakınlarını yanı sıra Gaziantep Vali Yardımcısı Nursal Çakıroğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Soysal, İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren ile çok sayıda vatandaş ve askeri erkan katıldı.

Vali Yardımcısı Çakıroğlu, definin ardından tabutunun sarılı olduğu Türk bayrağını Alıcı'nın ailesine teslim etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.