SEKTÖRÜN ÖNCÜSÜ ALTANLAR’IN BİRLİK GECESİ

SEKTÖRÜN ÖNCÜSÜ ALTANLAR’IN BİRLİK GECESİ
Hızlı tüketim ürünleri sektöründe verimliliği ile her yıl gelişen, kalite konusunda da sektörde standartları belirleyen Konya’nın önde gelen firmalarından Altanlar Limited Şirketi, Türkiye’ye yayılan bayilik ağını görkemli bir geceyle kutladı.

1969 yılından bu yana sektörde faaliyet gösteren Konya'nın en köklü firmalarından olan ve Türkiye’de hızlı tüketim ürünlerinin satışı ve dağıtımı üzerine hizmet veren Altanlar Limited Şirketi, Türkiye’nin dört bir yanına yayılan firma çalışanlarını Rixos Konya Otel’de düzenlenen görkemli gala gecesinde buluşturdu.

Türkiye’de hızlı tüketim sektörüne yön veren ve iş hacmini her yıl büyüten Altanlar Limited Şirketi, çalışanlarına verdiği değeri, düzenlediği görkemli Birlik Gecesi’nde gösterdi. İlk defa Konya’ya gelen firma çalışanları Mevlana Türbesini de ziyaret etti. Firma çalışanları kendilerine böyle bir fırsat sunan Altanlar Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Cem Ünlüer’e teşekkürlerini sundu.

Haber: Ebrar Küçükakın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.