Selçuk İİBF mezuniyet töreni yapıldı

Selçuk İİBF mezuniyet töreni yapıldı
Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2018-2019 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2018-2019 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi. İktisadi İdari Bilimler Fakültesi tören alanında gerçekleşen mezuniyet törenine; İİBF Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ay, Dekan yardımcıları, Doğanhisar Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Ay, veliler ve öğrenciler katıldı. Program açılış konuşmasını yapan İİBF Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ay, “Bugün burada fakültemizin kuruluşunun 32. yılında 2018-2019 İİBF mezuniyet törenini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. TÜBİTAK -2018 verilerine göre Türkiye’de girişimcilik ve yenilikçilik endeksinde 19. sırada yer almaktadır. Akademisyenlerimizin, yaptıkları çalışmalarla elde ettikleri teşvik sıralamasında bütün Türkiye Üniversiteleri arasında ise 12. sıradadır. Fakültemiz en çok bilimsel, kültürel ve kariyer faaliyetlerini gerçekleştiren fakülteler arasındadır. Fakültemizden mezun binlerce müfettiş, uzman, denetçi ve birçok bakanlıkta görev yapan arkadaşlarımız yüzlerce bürokrat, belediye başkanı, onlarca kaymakam ve vali yardımcısı vardır. Dolayısıyla Türkiye’nin güzide üniversitelerinden olan köklü Selçuk Üniversitesi ve fakültemiz ismiyle evlatlarımızın diplomalarının değerini artıracaktır. Sevgili öğrencilerim. size son kez öğrencilerim diye hitap ediyorum. Bugün sizin için çok farklı bir anlam taşıyor. Yaşamınızın bir dönemini kapatıyor ve ondan aldığınız güçle bir başka dönemin başlangıcını yapıyorsunuz. Yaşamdan, zorluklardan ve çok çalışmaktan korkmayın” şeklinde konuştu.

Diploma töreninin ardından alanında derece alan öğrencilere plaket takdimi edildi. Mezuniyet programı kep atma töreninden sonra semazen gösterisiyle sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.