Selçuk Üniversitesi öğrencilerinden örnek proje

Selçuk Üniversitesi öğrencilerinden örnek proje
Selçuk Üniversitesi Aydınlık Gelecek Topluluğu ve 1907 ÜNİFEB Selçuk Üniversitesi Örgütlenmesi Vefa adını verdikleri projelerinin 3.sünü gerçekleştirdi.

Selçuk Üniversitesi Aydınlık Gelecek Topluluğu ve 1907 ÜNİFEB Selçuk Üniversitesi Örgütlenmesi Vefa adını verdikleri projelerinin 3.sünü gerçekleştirdi. Seydişehir Halise Güney İlköğretim Okulu’na sene başında kırtasiye yardımında bulunan 1907 ÜNİFEB Selçuk Üniversitesi üyeleri okulun geri kalan eksikliklerini tamamlamak için çalışmalarını yürüttü. Okulun dış cephesinin daha güzel olması, okuldaki kitap sayısının artması ve bahçenin daha kullanışlı olması için üyelerden topladıkları ücretlerle okulda okuyan öğrencilerin hayallerini gerçekleştirmeye devam ediyorlar. Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen projede 1907 ÜNİFEB Selçuk Üniversitesi üyeleri, “Çocukların gözündeki mutluluğu ve parıltıyı görmek her şeyden çok daha değerli. Özverili bir çalışma ile iki günde badanayı ve bahçe düzenlemesini bitirdik. Öğrencilere yazlık kıyafetler, çalışma kitapları ve yüzlerce okuma kitabı hediye ettik. İlerleyen zamanlarda da projelerimize devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

img_2766.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.