Selçuk Üniversitesinin acı kaybı

Selçuk Üniversitesinin acı kaybı
Karapınar MYO Müdürü Durmuş Ali Ceylan vefat etti. Merhumun cenazesi öğle namazının ardından dualarla Üçler Mezarlığı'na defnedildi

Selçuk Üniversitesi Karapınar Aydoğanlar Meslek Yüksekokulu Müdürü Durmuş Ali Ceylan vefat etti. Rahatsızlığı nedeniyle bir yıldır tedavi gören üç çocuk babası Ceylan, 49 yaşında hayata gözlerini yumdu. Merhumun cenazesi öğle namazına müteakip Hacı Veyis Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrasında Üçler Mezarlığı’na defnedildi. Cenaze namazına Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka ve Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Mehmet Okka ile çok sayıda akademisyen katıldı.

whatsapp-image-2019-09-22-at-13.25.03-(1).jpeg

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, yayımladığı taziye mesajında, “Üniversitemize akademisyen ve yönetici olarak çok önemli katkılar sağlamış olan, üstün insani vasıflara sahip çok değerli kardeşim, Karapınar MYO Müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Durmuş Ali Ceylan, Hakk’a yürümüştür. Tam da günümüzde senin gibi insanlara çok ihtiyaç varken seni kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Mekanın cennet olsun. Allah rahmetiyle muamele eylesin” ifadelerini kullandı.

Taşkent Meslek Yüksek Okulunda 2 yıl, Hadim Meslek Yüksek Okulunda da 8 yıl görev yapan Ceylan, 2005 yılından bu yana da Karapınar Aydoğanlar Meslek Yüksek Okulunda müdür olarak görev yapıyordu.  

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum