Selçuklu Eyalet Öğrenci Sorumlusu yakalandı

Selçuklu Eyalet Öğrenci Sorumlusu yakalandı
Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında aranan çift, Samsun'daki hücre evinde yakalandı. Yasin K'nın örgütün Konya yapılanmasında "Selçuklu Eyalet Öğrenci Sorumlusu" olduğu öğrenildi

 Samsun'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında aranan çift, hücre evinde yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, örgütün Konya yapılanmasında "Selçuklu Eyalet Öğrenci Sorumlusu" olarak tabir ettikleri örgüt yöneticisi seviyesinde faaliyet gösteren firari Yasin ile eşi Hamide K'nin, FETÖ'nün "gaybubet evi" diye adlandırdığı hücre evinde saklandıklarını belirledi.

Atakum ilçesi Yenimahalle Mahallesi'nde tespit edilen adrese operasyon düzenleyen ekipler, çifti yakaladı.

Gözaltına alınan şüpheliler emniyete götürüldü.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığınca aranan ve örgütün şifreli haberleşme uygulaması "ByLock" kullandığı öne sürülen Yasin K, emniyetteki işlemlerinin ardından Samsun Adliyesine sevk edildi. Zanlı, işlemlerinden sonra Konya'ya gönderildi.

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığınca aranan Hamide K'nin ise emniyetteki işlemleri sürüyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.