Selçuklu'da 8 ayda gönülleri fethetti

Selçuklu'da 8 ayda gönülleri fethetti
Selçuklu'da 8 ayda başarılı çalışmalara imza atan Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, hemşehrilerinin gönüllerine girmekle kalmayıp yeni dönemin adayı olmayı da başardı

Dönemin Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görevlendirilmesinin ardından Mayıs 2018’de belediye meclisinin "oy birliği"yle yaptığı seçimle Selçuklu Belediyle Başkanı olan Ahmet Pekyatırmacı, 8 aylık sürede başarılı çalışmalara imza atıp “gönül belediyeciliği” yolunda attığı başarılı adımlarla AK Parti’nin Selçuklu’daki adayı oldu.

Uğur Başkan’ın bıraktığı noktada bayrağı bir adım daha ileriye taşıyabilmek adına ekibiyle koordineli bir şekilde çalışmalar yürüten Pekyatırmacı’nın yeniden aday gösterilmesi Selçuklu’da büyük sevinç ile karşılandı.

AHMET PEKYATIRMACI KİMDİR?

1971 yılında Konya'da doğdu. 19 Mayıs İlkokulu ve Konya İmam Hatip Lisesini bitirdikten sonra Selçuk Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünden 1993 yılında mezun oldu.

1994 - 1995 yıllarında Polatlı Topçu ve Füze Okulu Yedek Subay eğitiminden sonra Edirne/Keşan 102.Topçu Alayında Yedek Subay olarak vatani hizmetini tamamladı. 1995 yılında başladığı iş hayatında 2001 yılına kadar değişik şirketlerde kurucu ortak ve şirket müdürü olarak, 2001 yılında sonra da kendine ait olan şahıs şirketinde devam etti.2009 yılında yapılan yerel seçimlerde Selçuklu Belediyesi Meclis Üyeliğine seçilen PEKYATIRMACI, 2014 yerel seçimlerinde 2. dönem Selçuklu Belediyesi Meclis Üyeliği yanında Konya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği görevini de üstlendi. Aralık 2014 tarihinden itibaren Selçuklu Belediyesi Meclis Üyesi olarak Başkan Yardımcılığı görevine atandı. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim ALTAY’ın Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilmesi üzerine boşalan Selçuklu Belediye Başkanlığı görevine 12 Mayıs 2018 tarihinde yapılan meclis toplantısında tüm meclis üyelerinin ortak teklifi ve oybirliği ile seçildi. Evli ve 2 çocuk babası olup Arapça ve İngilizce bilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum