Selçuklu'da Kış Spor Okulları başlıyor

Selçuklu'da Kış Spor Okulları başlıyor
Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Kış Spor Okulları eğitimleri 08 Ekim 2016 tarihinde başlıyor.

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü 2016-2017 Kış Spor Okullarında geri sayım başladı. Yaz spor okullarında yoğun ilgi görerek 10 bin kişiye ulaşan Selçuklu Belediyesi Spor Okulları kış döneminde de ilgi görmeye devam ediyor. Kış spor okullarında kayıt yaptıran öğrenci sayısı şimdiden üç bin kişiye ulaştı. Geçtiğimiz yıllarda bin 500 ile 2 bin kişinin kayıt yaptırdığı kış dönemi spor okullarında eğitimin başlamadan kayıt sayısı üç bine ulaştı. Selçuklu Kış Spor Okullarında yaz döneminde olduğu gibi yine 14 farklı branşta eğitim verilecek. Eğitim verilecek branşlar yüzme, basketbol, futbol, tekvando, cimnastik, tenis, voleybol, wushu, karate, kick boks, satranç, judo, hentbol ve güreş. 
Kış döneminde eğitim alacak öğrencilerimizin faaliyet gösterecekleri branşlara göre yaş aralıkları farklılık gösteriyor. Yüzme için kayıt yaptıracak öğrencilerin 2003-2010 doğumlu, Cimnastik kaydı için 2010, 2011, 2012 ve 2013 doğumlu diğer branşlar için ise 2010-2012 doğumlu olmaları gerekiyor. Ayrıca Selçuklu sınırları içinde ikamet eden öğrencilere 15 farklı güzergahta servis imkanı da sunuluyor. Kayıt yaptıran öğrencilerin kıyafetleri Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü tarafından veriliyor. Kış dönemi spor okullarında; yüzme 929, futbol 226, basketbol 317, tekvando 248, cimnastik 288, tenis 276, wushu 176, karate 144 kayıt alan branşlar arasında yer aldı. Spor okulları için kayıtların devam ettiği belirtildi.
Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ziya Yalçınkaya, her yıl olduğu gibi spor okullarının gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Yalçınkaya, "Çocuklarını bizlere emanet eden velilerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca yaz dönemine kadar eğitim alacak olan çocuklarımıza da başarılar diliyorum" dedi.
05 Eylül tarihinde başlanan Kış Spor Okulları eğitimlerine 08 Ekim Cumartesi günü başlanacak. Kış dönemi eğitimleri 28 Mayıs 2017 tarihinde sona erecek.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.