Selçuklu’dan STK’lara büyük destek

Selçuklu’dan STK’lara büyük destek
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “2017 yılı içerisinde proje üretenlere 2 milyon 811 bin liralık destek sağlayacağız” dedi

Selçuklu Belediyesi Proje Destek Programı kapsamında Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın ve 35 sivil toplum kuruluşunun katılımı ile basın toplantısı gerçekleştirildi. Novotel’de düzenlenen programa ilgi yüksekti. Programda, projelere sağlanan desteklerden bahsedilirken, 2017 yılında yapılacak projelerden de bahsedildi.

2016’DA 26 PROJEYE DESTEK VERİLDİ

Göreve geldikleri ilk gün ifade ettikleri “ortaklığa önem vereceğiz” ifadesinin yansımasının Proje Destek programı ille görüldüğünü ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Selçuklu Belediyesi olarak Selçuklu’da yaşayan herkesin fikrine önem veriyoruz. Proje veren, destek talep eden herkesle iş birliği yapmaya gayret ediyoruz. Çünkü inanıyoruz ki bunlar Selçuklu’yu iyi bir geleceğe taşıyacak. Geçtiğimiz yıl başladığımız proje destek uygulamasının bu yıl ikinci yılındayız. Geçen sene başvuran 104 projenin 26’sını destekleyerek 1 milyon 476 bin destek verdik” dedi.

2 MİLYON 811 BİN LİRALIK DESTEK

Proje değerlendirmelerinin adaletli bir şekilde yapıldığını vurgulayan Altay, “Bu yıl toplamda 55 proje başvurusu yapıldı ve 35 projeyi destekleyeceğiz. Toplamda 2 milyon 811 bin liralık destek vermiş olacağız. Buradaki amacımız Selçuklu Belediyesini STK ile ilişkisini kurumsal hale getirebilmek. Yapılan işleri bir fayda, maliyet ,zaman değerlendirmesi yaparak ortaya koymak. En önemlisi de Selçuklu adına fikri olan herkese değer vermek, ortak akılla işimizi yapmak. Bu projeler Selçuklu’nun, Konya’nın yaşam kalitesini arttıracak projeler olacak. Katkı veremediğimiz projeler oldu. Ancak bu arkadaşlarımızın proje üretmeye devam etmesini istiyoruz” diye konuştu. (Derya Demir)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.