Selvi ve Mercan birbirine girdi!

Selvi ve Mercan birbirine girdi!
CNN Türk'te Faruk Mercan, Abdulkadir Selvi'yi hükümet gazeteciliği yapmakla suçlayınca ekranda kıyamet koptu.

Yenişafak gazetesi Ankara Temsilcisi Abdülkadir Selvi ile Kanaltürk Ankara Temsilcisi Faruk Mercan CNN Türk ekranında birbirine girdi. Selvi'nin Ekrem Dumanlı ile ilgili sözlerine tepki gösteren Mercan, Yenişafak temsilcisini hükümet komiserliği yapmakla suçladı. İşte hakaretlerin havada uçuştuğu Mercan'ın bir ara ekranı terkettiği o tartışma;

Abdülkadir Selvi ile Faruk Mercan, Şirin Payzın'ın hazırlayıp sunduğu "Ne Oluyar?" adlı tartışma programında karşı karşıya geldi.

Programda Abdülkadir Selvi, Zaman gazetesi Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı'nın 14 Aralık operasyonu sonrasındaki açıklamalarını yalanlayınca, müdahale Faruk Mercan'dan geldi. Mercan uzun süredir tanıdığı Dumanlı'nın yalan söylediğine bugüne kadar şahit olmadığını söyleyerek Selvi'yi hükümet komiserliği yapmakla suçladı. 

 

İşte ikili arasında tansiyonu yükselten o tartışma;

 

ŞİRİN PAYZIN ARAYA GİRDİ 

İkili arasındaki tartışma programdaki tansiyonu yükseltince Şirin Payzın çareyi reklam arasına gitmekte buldu. Kısa araya rağmen taraflar arasındaki tartışma hararetlenince karşılıklı suçlamalar yaşandı. 

İşte bir ara Mercan'ın stüdyoyu terkettiği ilginç tartışma;
 

internethaber

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.