Sergen Yalçın'dan Sneijder eleştirisi

Sergen Yalçın'dan Sneijder eleştirisi
Sergen Yalçın, Bruno Alves'in kırmızı kart pozisyonunu ve Sneijder'in gollerini değerlendirdi.
TRT Spor'da yayınlanan Futbol Arenası programının yorumcusu Sergen Yalçın, Bruno Alves'in kırmızı kartpozisyonunu ve Sneijder'in gollerini değerlendirdi.

 

 
Yalçın, Alves'in kırmızı kartı için, "Kırmızı kart gelene kadar çok farklıdüşüncelere sahipti herkes. Fenerbahçe ortaktı. Alves'ten sorumsuzca bir davranış geldi. Bekir'in kartında bir pozisyon var en azından. Ama bu olacak gibi değil. Bu resmen beni at dercesine bir kart" yorumunu yaptı.
 
Fenerbahçe'de kadroya müdahale olduğunu söyleyen Yalçın, "Emenike iki hafta yok, bu hafta oynuyor. Diego Ribas'ı neden aldın abi bu maçta oynatmayacaksan. Şampiyonlar Ligi oynamıyorsun, Avrupa Ligi oynatmıyorsun Ribas'ı neden aldın? Fenerbahçe'de yukarıdan müdahale var" ifadelerini kullandı.
 
Fenerbahçe'nin yine de kötü futbol oynamadığını dile getiren Yalçın, "Fenerbahçe orta sahası Galatasaray'a karşı üstündü ama kırmızı karttan sonra doğal olarak oyundan düşüyorsun. Sneijder son 8 dakikada iki tane müthiş vuruş yaptı. Yıldız oyuncu buralarda çıkacak işte" şeklinde konuştu.
 
Hollandalı yıldızın performansını öven eski futbolcu, "Yapacaksın vuruşu, takıma maçı kazandıracaksın. Geçen sene bunları yapmıyordu ki. Neden eleştirmeyiyim yani. Geçen sene hiçbir şey oynamadı. Şimdi fizik olarak da iyileşti ve iyi oynamaya başladı" yorumunda bulundu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.