Seriye Bağladılar

Seriye Bağladılar
Amatör Küme Süper Grup’ta son haftalar yaklaştıkça heyecan da artıyor. Lider Karapınar Belediyespor üst üste 11. galibiyetini alırken, ligin flaş ekipleri arasına giren İhsaniye Gençlerbirliği ise son 7 maçtan zaferle ayrıldı

Amatör Küme Süper Grup’ta heyecan sürüyor. Ligde geçtiğimiz hafta oynanan maçlar sonunda Karapınar Belediyespor zirvedeki yerini korudu. Deplasmanda Ç. Çumra Belediyespor’a konuk olan yeşil-siyahlılar, son bölümü büyük çekişmeye sahne olan maçta rakibini 2-1 mağlup edip üst üste 11. galibiyetine imza attı ve puanını 34’e yükselterek liderlik koltuğunda oturmaya devam etti. Liderin takipçilerinden Ereğlispor’un Kadınhanı Belediye ile oynayacağı maç Açıköğretim Fakültesi sınavları nedeniyle ileri bir tarihe ertelenirken, Selçukspor ise haftanın en gollü maçında Ilgın Belediyespor’u 4-2 mağlup etmeyi başarıp maç fazlalığıyla ikinci sıraya yükseldi.

İHSANİYE 7 MAÇA ÇIKARDI

Süper Grup’ta son dönemin bir başka formda ekibi İhsaniye Gençlerbirliği ise bu hafta Emirgazi deplasmanından 2-1’lik galibiyetle dönüp galibiyet serisini 7 maça taşıdı. Puanını da 28’e yükselten İhsaniye Gençlerbirliği zirve yolundaki umutlarını korumaya devam ediyor. Süper Grup’ta son 8 haftaya girilirken alt sıralarda da çekişme olanca hızıyla devam ediyor. 1 puanla son sırada yer alan Emirgazi’nin kümede kalma umutları giderek zayıflarken, 12-15 bandındaki üç takım bir an önce tehlikeli bölgenin uzağına gitmek için büyük bir mücadele veriyor.

AVANTAJ K. ESNAF’TA

Birinci Amatör Küme A Grubu’nda ise son 90 dakikaya giriliyor. Ars Park Sanayispor’un şampiyonluğunu ilan ettiği, ligden çekilen Havzanspor’un ise haftalar önce küme düştüğü grupta heyecan lig ikinciliği için sürüyor. Bu hafta son maçını şampiyon Ars Park Sanayispor ile oynayan Seydişehir Belediyespor rakibi ile 1-1 berabere kalınca, ikincilik umutlarını da büyük ölçüde tüketti. Bugün erteleme maçında Sarayönüspor ile karşılaşacak olan Esnafspor rakibi karşısında alacağı galibiyetle grup ikinciliğini matematiksel olarak garantileyecek. A Grubu ikincisi olacak ekip, B grubunu ikinci bitiren Kulu Belediyespor ile play-off oynayacak.

Konya Meram Çıtır Simit Süper amatör Lig 14. Hafta karşılaşmaları sonucunda haftanın panoraması şu şekilde oluştu.

 

14. HAFTANIN PANORAMASI

İsmail Sargın (Beyşehir Bld.)

Bayram Tekin (Karapınar Bld)

Anıl Yaşar (Muhasebe Gençler)

Mustafa Aydın (İhsaniye GB)

Nazif Şengül (Selçukspor) 

 

Halil Candemir (İhsaniye GB)

Abdullah Dikmen (Muhasebe G.)

Mustafa Sarıtaş  (Selçukspor)

Yavuz Oğuzay (Muhasebe G.)

Rafet Çetinkaya (Karapınar Bld)

Oğuzhan Tülek (Beyşehir Bld.)

 

HAFTANIN HAKEMİ:

 İbrahim Çetin- G.Melih İnce-Cihan Emekli  

(Anadolu Dere-Beyşehir Bld.)

HAFTANIN TAKIMI

 Muhasebe Gençler

 

HAFTANIN ANTRENÖRÜ

Teyfik Aktutan (Muhasebe Gençler)

HAFTANIN FUTBOLCUSU

Oğuzhan Tülek (Beyşehir Bld.)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.